Hollywood Undead: piesă nouă și detalii despre al șaselea album

De la lansarea EP-ului „Psalms” în 2018, fanii n-au mai auzit niciun material nou din partea trupei Hollywood Undead, dar stați fără griji! După ce în octombrie băieții ne-au încântat cu piesele „Already Dead” și „Time Bomb” și vești despre următorul album, acum revin cu piesa „Empire”, pe care o puteți asculta mai jos.

„New Empire, Vol. 1” este titlul celui de-al șaselea album de studio și se va lansa pe 14 februarie 2020 via Dove & Grenade Media/BMG. Produs de Matt Good (Sleeping With Sirens, Asking Alexandria), albumul e compus din nouă piese energice care arată apropierea trupei de un sunet mai heavy, mai hard-rock.

01. Time Bomb
02. Heart Of A Champion
03. Already Dead
04. Empire
05. Killin’ It
06. Enemy
07. Upside Down
08. Second Chances
09. Nightmare

Acest album e încercarea noastră de a ne reimagina Hollywood Undead, nu doar un sunet nou pentru acest album, ci un sunet nou pentru trupă în general, spune vocalistul Johnny 3 Tears. Țelul nostru a fost să facem muzică care iese în evidență față de celelalte albume, dar care totuși se potrivește cu ele. Construim peste vechime pentru a crea cea nou și un Nou Imperiu (New Empire).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*