Hollywood Undead – Gotta Let Go (videoclip nou)

1.310 vizualizări

Cu puține ore înainte ca trupa californiană Hollywood Undead să concerteze la Arenele Romane din București, a fost lansat și noul lor videoclip la piesa Gotta Let Go. Spre deosebire de videoclip, piesa a putut fi ascultată de fani puțin mai devreme, și anume la începutul lunii iunie.

Single-ul combină un rap cuminte cu instrumental pop și imită destul de bine stilul Twenty One Pilots. Dar nu ne surprinde, știind că băieții obișnuiesc să cânte când rock, când rap, când pop, când house. Până la urmă, puțină diversitate nu strică, nu-i așa? Gotta Let Go nu este inclusă pe niciun album, așa că poate fi cu ușurință pusă în categoria ”piese de vară„.

Iată și videoclipul:

După cum spuneam, piesa nouă a americanilor este independentă, pentru că Hollywood Undead au lansat anul trecut albumul cu numele sugestiv Five (fiind al cincilea din portofoliu), al cărui tur de promovare a inclus și București, chiar acum câteva zile. Am fost și noi la concert și ne-a plăcut; californienii știu să facă un spectactol minunat live. Am ascultat piese cunoscute ca Undead, Day of the Dead, Whatever It Takes, California Dreaming sau Hear Me Now, precum și un mashup cu Enter Sandman și Du Hast.

Dacă vreți să îi (mai) vedeți live, mai aveți ocazia în august, când aceștia vor reveni în UK pentru două concerte, după câteva spectacole pe care le vor susține pe continentul natal.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*