Hteththemeth a lansat videoclipul ”You Are My Last Girlfriend”

Hteththemeth
1.060 vizualizări

Hteththemeth, formatia brasoveana ce va reprezenta Romania la GBOB de la Berlin, va lansa un prim videoclip pentru ”You Are My Last Girlfriend”, piesa inclusa pe al doilea material discografic al trupei.

Videoclipul, lansat in data de 4 martie la H!T Music Channel, va fi disponibil online incepand cu data de 9 martie 2016, pana atunci, un teaser poate fi urmarit mai jos:

Personajul principal al videoclipului este interpretat de Bogdan Nechifor, unul dintre cei mai promitatori actori romani ai momentului, cu aparitii notabile atat in teatru (la Teatrul National Bucuresti si la Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu din Brasov), cat si in film (Poarta Alba).

Povestea urmareste destinul unui personaj neobisnuit, aflat in cautarea sentimentului perfect al adoratiei, sustinut si protejat de o entitate divina, intre cei doi existand o puternica legatura spirituala.

Videoclipul surprinde momentul intelegerii ca oamenii nu sunt capabili sa duca sentimentul iubirii la paroxism si ca eforturile lor sunt inutile, astfel ca personajul divin sufera o transformare, alegand o „cadere” in care il implica si pe partenerul sau pamantean, cei doi indepartandu-se de superficiala societate umana si alegand un alt drum.

Filmat in doua zile intr-o locatie din centrul Brasovului, videoclipul piesei „You are my last girlfriend” este strans legat de conceptul intregului album Best Worst Case Scenario, care va fi lansat pe 1 aprilie in Club Fabrica din Bucuresti.

***

Reamintim ca Hteththemeth lanseaza un nou album, in Club Fabrica din Bucuresti, in data de 1 aprilie 2016.
Invitati: Tiarra si Aeon Blank.


Numar limitat de bilete!
Pret bilete :
25 RON disponibile pana la data de 31.03.2016, pe www.AmBilet.ro
35 RON la intrare (in limita biletelor ramase disponibile)
Concertul va avea loc la etajul 1, fumatul fiind interzis in spatiul de concert.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*