Concert Hteththemeth și Paradox Theory la Constanța

Hteththemeth
Hteththemeth
482 vizualizări

Una dintre cele mai enigmatice și interesante prezențe din scena rock și metal – Hteththemeth, se întoarce la Constanța pe 8 februarie 2020, aducând un spectacol inedit, în care muzica se imbina cu elementele teatrale.

Combinand sonorități metalice extreme și mai puțin extreme, cu blues, bossa-nova, hard rock și elemente atmosferice, brașovenii abordează un stil muzical greu de pus în tipare, stil autodefinit ca “uhnuman music”. Fiind în prag de lansare a unui nou album, veți putea degusta atât piese noi, cât și vechi, totul în peste o oră de muzică și spectacol fără compromisuri, fără granițe și fără prejudecăți.

Seara va fi deschisă de Paradox Theory, o trupă tânără din Constanța, ancorată în zona rock-ului alternativ, proiect muzical care are în palmares două concursuri câștigate, “Rock Your Highschool” în 2017 și “Bucovina Rock Castle” în 2018, realizări care vorbesc de la sine, garantând un concert de calitate, plin de energie și entuziasm.

Număr limitat de bilete, disponibile online exclusiv prin www.AmBilet.ro, iar în format fizic disponibile la bar, la următoarele prețuri:
25 lei – Presale
30 lei – Normal Acces (în ziua evenimentului, atât online cat și la acces)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*