White Walls lansează oficial albumul „Grandeur” la Constanța

White Walls
White Walls

White Walls a lansat al treilea album oficial numit “Grandeur” pe 23 Octombrie 2020. Concertul de lansare pentru Constanța (mult amânat) este în sfârșit reprogramat pe data de 24 decembrie 2022 la Rock Halle.

Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse de autorități, fapt pentru care se pun în vânzare doar 130 de bilete. Acestea se pot achiziționa exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Presale: 50 de lei
Normal Acces: 60 de lei
Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

“Grandeur” a deschis un spectru cu totul nou de căi muzicale și a introdus un sunet mai matur față de albumele anterioare. Trupa a colaborat cu Forrester Savell (KarnivoolMake Them SufferAnimals as Leaders) pentru mix și master. Atât albumul cât și single-urile anterioare au fost primite cu succes, motivând trupa să încerce ceva vizual nou.

Dasu (chitară) a spus următoarele despre “Month’s End” (ultimul videoclip ce promovează acest nou material): „După lansarea primelor două single-uri, „Starfish Crown” și „Eye For An I”, am vrut să prezentăm și o altă latură a albumului, mai dinamică. Noi am ales să promovăm în primul rând piesele care ne caracterizează cel mai mult, alegând și două stiluri complet diferite în ceea ce privește videoclipurile. Pentru al treilea single, am dorit să explorăm și alte dimensiuni atât muzicale cât și vizuale, mergând într-o direcție mult mai TANC. „

Legat de conceptul videoclipului, Dasu adaugă: „Cu toții înțelegem diferit piesele și mesajele din spatele lor, lucru valabil și pentru noi patru. Pentru mine „Month’s End” e despre un razboi interior, un conflict între diferitele fațete ale personalității fiecăruia. Clipul exprimă lupta noastră constantă cu propriile temeri și nebunii.”

 

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*