Riot Monk a lansat videoclipul single-ului „Contează” (Video)

463 vizualizări

Grungerii de la RIOT MONK au lansat videoclipul piesei Contează. Urmărește videoclipul în întregime mai jos:

Ascultă CONTEAZĂ aici: https://riotmonk.ffm.to/conteaza_official_video.opr

„Suntem nespus de încântați să vă arătăm videoclipul la care lucrăm de aproape 6 luni deja! Știm că e o perioadă aiurea, la fel e și pentru noi, și sperăm să vă lumineze puțin zilele din izolare clipul. Vă mulțumim că ne sunteți alături! Facem și noi tot posibilul să fim alături de voi toți. Griji de voi!” – Riot Monk

Băieții au declarat că videoclipul a fost filmat într-o fostă haldă de steril de la periferia orașului Baia Mare.

Ne-am dus într-una din fostele halde de steril de lângă Baia Mare. Acolo se depozita tot ce nu mai era de folos după prelucrarea minereului de aur. Nu mai crește nimic în zonă, chiar NIMIC, vreo doi copaci uscați dar în rest totul e mort. Nici păsări nu am auzit toată ziua, doar zgomotul vântului și praf în gât, în nas, în ochi, în scule, în chiloți, peste tot. Parcă am fost pe Marte. Ca experiență, să stai în atâta praf și printre atâtea fiare ruginite, tuburi de gumă mâncate de soare, a fost ireal, parcă eram singurele vietăți în deșert în ziua aia.”

Despre experiența de a filma într-un astfel de loc, băieții au declarat:

„A fost o experiență maxim de mișto, cu atât mai mult că la finalul filmărilor am dat foc logoului RIOT MONK, a fost ca un ritual. Am venit, ne-am folosit de locație iar apoi am oferit locului o jertfă. S-a lăsat liniștea peste noi toți, trupă și prietenii care ne-au ajutat, când l-am văzut cum arde. În clip apare câteva secunde dar în realitate a durat câteva minute bune în care toți am tăcut și am absorbit acel moment. A fost ireal de-a dreptul!”

 

RIOT MONK – Contează

Directed and produced by Alex Lasc – Carousel
Written by Lorand Czibere
Director of photography – Vladimir ‘Bliț în Ochi’ Gheorghiu
Mefistofel – Darie Alex – Hypnosis FireShow

Road Crew: Sabin Moroșan și Robi Mokus
Recorded at LowBass5 Studio
Mix & Master by Adrian ‘Bilă’ Uritescu

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ.

Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. Inspirați de Pearl Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România. În Septembrie 2019 formația a lansat clipul piesei „BE PĂLINCĂ”.

RIOT MONK sunt:
Radu Iaszberenyi – Voce
Mihai Goth – Chitară
Lorand Czibere – Bas
Mircea Grosu – Tobe
Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*