Nocturnal a lansat primul single de pe viitorul album de debut

Trupa transilvăneană Nocturnal a lansat, pe 27 iunie, primul single, intitulat Feelings of confidence, de pe viitorul album de debut, al cărui titlu, Where Dreams Come True, a fost anunțat destul de recent.

Albumul de debut al trupei Nocturnal este, în prezent, în faza de mixaj și masterizare, la unul dintre cele mai faimoase studiouri de înregistrări din Ungaria, Denevér Hangstúdió. Acest album este format din 8 piese care, urmând același fir narativ, spun o poveste de aproximativ 45 de minute. 

Nocturnal este o trupă din Transilvania, înființată de chitaristul Manache Mihály, care, fiind sufletul formației, a început în anul 2020 compunerea primelor piesele în stil symphonic metal. Este printre puținele formații din România care urmează influențele acestui stil muzical, prezentând un material original cu versuri în limba engleză. În anul 2023, formatul actual al trupei a luat contur, alăturându-se formației câțiva membri cu o vastă experiență scenică și cu o carieră impresionantă în diferite genuri muzicale.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*