Doliu în lumea showbiz-ului! Aurel Mitran a plecat dintre noi!

Aurel Mitran, considerat primul manager și impresar rock din România s-a stins din viață. În anii ’80, acesta a impresariat cele mai de succes trupe ale perioadei, Compact, Iris, Holograf, dar și artiști importanți ai momentului, precum Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş sau Laura Stoica. La începutul anilor ’90, Aurel impresaria majoritatea marilor artişti de pe piaţa românească, peste 15 la număr, aşa cum spune Nicu Alifantis

Pe pagina sa Facebook, Nicu Alifantis a scris: „Nu credeam vreodată că voi ajunge să spun, a încetat din viaţă Aurel Mitran. Drum lin, prietene. Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în paza Sa. Mulţumesc pentru tot, Aurel!”. Mulți alți artiști și-au exprimat regretul față de trecerea în neființă a lui Aurel Mitran.

Proconsul: „Cuvintele sunt prea sărace ca să exprime cât ne pare, mie şi colegilor mei, de rău. Lumea artistică în special şi lumea în general, este mai săracă fără tine, Maestre! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”.

„Sunt în showbiz de când Marea Moartă nu era nici măcar bolnavă”, spunea Aurel Mitran într-un interviu mai vechi. Aurel Mitran a fost timp de 23 de ani mâna dreaptă al lui Ion Lucian în calitate de director adjunct al Teatrului Excelsior. În ultimele patru decenii a produs peste 10.000 de spectacole şi concerte. El este acela care a adus pentru prima oară în România mari artişti internaţionali precum Al Di Meola, Cesaria Evora, 100 violins – Budapest Gypsy Simphony Orchestra, Lhasa, Bobby McFerin.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Aurel Mitran va fi depus la Teatrul Excelsior, joi, la ora 12.00. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*