Metallica Live online pe 14 noiembrie

Metallica
Metallica

Comunicat de presă:

Metallica va transmite „Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” în direct din California, sâmbată, 14 noiembrie, la ora 24:00.

Show-ul va fi primul eveniment pay-per-view al trupei, iar sumele strânse vor merge catre fundația caritabilă “All Within My Hands”, fondată de membrii Metallica pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

Concertul poate fi urmărit prin achiziționarea biletelor de la urmatorul link: 2nu.gs/Metallica

Prețul unui bilet porneste de la 14.99 $ și vă permite să urmariți spectacolul oricând, timp de 48 de ore.

De asemenea, fanii pot ajuta și prin participarea la licitația organizată de trupă, de unde pot achiziționa merchandise și memorabilia cu semnaturile membrilor Metallica. Licitația este deschisă până pe 20 noiembrie și te poți inregistra aici pentru participare și actualizări.

Concertul va fi al doilea show acustic de acest gen organizat de Metallica cu scopul strângerii de fonduri pentru fundația All Withing My Hands, o fundație non-profit, inființată de trupă pentru a ajuta comunitățile care au susținut formația de-a lungul anilor. Doar în 2020 AWMH a donat deja 645 000 de dolari către fonduri care îi ajută pe cei afectați de COVID-19, precum și pentru organizații caritabile care îi ajută pe cei din industria divertismentului și a ospitalității, care și-au pierdut locurile de muncă în urma pandemiei.

Metallica nu este la prima inițiativă de acest gen, trupa alaturându-se inclusiv acțiunilor caritabile locale desfăsurate în țările în care a concertat de-a lungul anilor. În 2019, Metallica a venit la București în cadrul unui eveniment organizat de Emagic, parte din turneul World Wired Tour, ce a bătut recorduri, fiind nu doar cel mai rapid vândut eveniment din România, dar și cel mai mare de pe Arena Națională, în urma caruia trupa a donat 250 000 de euro Asociației Dăruieste Viață, pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

Eveniment Facebook: facebook.com/events/779815349475966


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*