AC-DC a lansat primul episod din „The Story Of Back In Black”

90 vizualizări

Pentru a marca 40 de ani de la lansarea celebrului album „Back in Black”, AC-DC va prezenta pe YouTube o serie de clipuri, în varianta unui serial online, intitulat „The Story Of Back In Black”.

În primul episod formația discută despre cum a fost compisă piesa „You Shook Me All Night Long”.

„Back in Black” (lansat în 25 iulie 1980) conține 10 piese lansate prin Epic Records.
1. Hells Bells
2. Shoot To Thrill
3. What Do You Do For Money Honey
4. Givin The Dog A Bone
5. Let Me Put My Love Into You
6. Back In Black
7. You Shook Me All Night Long
8. Have A Drink On Me
9. Shake A Leg
10. Rock And Roll Ain’t Noise Pollution

Despre acest serial Brian Johnson a declarat:
„I didn’t have a clue how successful „Back In Black” would turn out to be. „I’d just melted me brain in there, and I didn’t know if it was good or bad,” he said. „That was the first time I’d been in the Bahamas, anyway, or near America, you know, and you (have to) remember, I was just fascinated by the whole culture and all, and I had no idea what the hell I was doing! And (laughs) lucky, really — I was a bit lucky, I think.„,

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.