Dirty Shirt anulează alte două concerte

Dirty Shirt
Dirty Shirt (Foto: Ciprian Vlăduț)

După ce în urma măsurilor luate împotriva epidemiei de coronavirus (Covid 19) la nivel internațional, DIRTY SHIRT  a anulat turneul europen programat pentru martie 2020 (info. aici), iată că formația este nevoită să anuleze alte două concerte programate în perioada următoare:
24.04.2020 – Baia Mare
25.04.2020 – Arad

Banii pe biletele achiziționate vor fi returnați, AUTOMAT, în contul din care s-a făcut plata inițială.

Dirty Shirt regretă anularea acestor concerte, însă nu uitați că în aceste momente siguranța trebuie să primeze.
Pentru a trece cât mai repede peste această pandemie, este important să fim responsabili, să stăm fiecare în casă!

Reamintim că maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de celebrul violonist Caliu. Într-o versiune adaptată, piesa „Latcho Drom” este inclusă pe albumul “Letchology”, material lansat de către formație în 2019.

Violonistul Anghel „Caliu“ Gheorghe se numără printre ultimii şi cei mai talentaţi lăutari din Clejani. Cunoscut atât pentru activitatea alături de Taraf de Haïdouks dar și ca leader în Taraf de Caliu, acesta a fost foarte apreciat chiar de către de Regele Mihai și de către actorul Johnny Depp sau Mike Patton (Faith No More). A jucat în filme precum „Le concert”, de Radu Mihaileanu și a avut foarte multe colaborări cu artiști renumiți.

…și pentru ca perioada aceasta să treacă mai ușor, vă recomandăm să urmăriți filmările de mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*