DrumStage – WinterGroove, a 7-a ediție

642 vizualizări

Promusic Events și Maximum Rock, vă invită la DrumStage – WinterGroove, a 7-a ediție – eveniment ce va avea loc în data de 25 noiembrie 2018 in Club Quantic din București.

Primii artiști confirmați pentru ediția a 7-a sunt Adrian Tăbăcaru și Alex Hălmăgean, urmând ca artiștii straini să fie anunțati în foarte scurt timp.

Biletele sun disponibile prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Meet & Greet – 89 lei (conține bilet de concert + ticket special pentru sesiune foto și autografe cu artiștii participanti la eveniment)
Grup 5 pers – 200 lei
Presale Ticket – 45 lei (primele 100 de bilete)
Normal Ticket –  50 lei
Acces Ticket – 60 lei (Bilete achiziționate în ziua concertului)

Copiii de până la 12 ani au intrarea gratuită, însă trebuie să fie însoțiți de un adult poseser de bilet sau abonament.

DrumStage nu este un simplu eveniment unde toboșari renumiți din țară dar și din străinătate își etalează dexteritatea. DrumStage este o platforma prin care se dorește ca acest instrument să fie promovat prin toate mediile, pentru a ajunge să fie îndrăgit de cât mai multe persoane, indiferent de vârstă.  La DrumStage WinterGroove părinții își pot aduce gratuit copiii de până la 12 ani, pentru a-i familiariza cu acest instrument.

 

Adrian Tăbăcaru

Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca toboșar, producător și compozitor pentru formațiile Taine  și Souptrip.

De asemenea, este colaborator al artistului de muzică electronică „YVAT”, în același timp fiind cunoscut  și ca producător și instrumentist de studio pentru diferiți artiști români.

Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival 2017, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai mulți artiști bine cunoscuți in România și Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitară, Andrei Popa-chitară, Dragoș Crețu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

Alex Hălmăgean

Alex și-a început activitatea ca toboșar la vârsta de 18 ani, în momentul de față fiind foarte activ pe scena underground din România, regăsindu-l în trupe precum: Days of Confusion, The Dignity Complex, Kwalia, Black Water.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*