Breathelast a lansat „A Million And One” (Acustic)

Comunicat de presă

BREATHELAST
se relanseaza acustic, cu o noua formula in care este prezenta Flora Pop (vioara), pentru viitoarele angajamente unplugged ale formatiei. In aceasta noua formula acustica formatia are si invitati din scena locala, o colaborare cunoscuta a „rechinilor” fiind cea cu Laura Brat (GRAY MATTERS), pe varianta unplugged a piesei „Maluri”.

Cu un playlist ce trece atat prin piesele de pe albumul electric nou lansat („All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until you Throw It All Away” – in varianta unplugged), dar si prin piesele in romana ale trupei, concertele acustice reprezinta un itinerariu pentru activitatea curenta a trupei, intr-o forma mai emotionala si mai calda, dar la fel de rock ‘n roll precum concertele electrice.

De curand, Breathelast a inregistrat la Real Sound and Vision (studio) alaturi de Vladimir Ivanov (Pinholes / BlueCat Studio) prima piesa acustica in aceasta noua formula, „A Million And One”, al carei videoclip poate fi urmarit mai jos:

Piesa se regaseste electric pe cel mai nou album al formatiei, iar in aceasta varianta acustica o puteti asculta acum prin streaming sau download, prin Universal Music Romania, urmand sa fie inclusa pe un album in intregime acustic, in viitorul activitatii Breathelast. Melodia poate fi ascultata sau descarcata de aici: https://UMR.lnk.to/AMillionAndOnePR

Alte link uri pentru prestatii acustice Breathelast:

Breathelast live @ Control Club (lansare album 2018) – Infern feat. Flora Pop:

Breathelast live @ Backyard Acoustic Season – Îmi lipsesc (BlueCat Studio):

Breathelast live @ Backyard Acoustic Season – Maluri feat. Laura Brat (BlueCat Studio):

Contact Breathelast:
www.facebook.com/Breathelast
Spotify: http://smarturl.it/breathelastspotify
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://soundcloud.com/breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
https://plus.google.com/u/0/+Breathelast

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*