Breathelast a lansat un nou single, De ceară

Comunicat de presă

De ceară este noua piesă a celor de la Breathelast, și totodată unicul single acustic de pe viitorul album în întregime în limba română, intitulat Marea Ascunsă, material ce a ieşit din faza de preproducție şi aşteaptă cuminte sesiunile oficiale de înregistrat.
Mai multe despre piesa ne spune chiar Mihai, solistul trupei: 
„La producția piesei acustice, cât şi a albumului, am fost ajutați de către Dan Niculescu / op42, căruia îi mulțumim foarte mult pentru implicare şi seriozitate! O altă colaborare care dă atmosferă piesei o reprezintă cea cu Florian Ciorîcă, pe partea de pian, căruia îi mulțumim pentru deschidere şi pentru inspirație! Florian ne-a ajutat de câteva ori în trecut pe partea de video, atât la clipul video de debut pentru Enemy cât şi pentru filmări cu drona pentru videoclipul piesei Ascuns în pereți, trecând de data asta pe partea de compoziție muzicală ce îmbogățeşte noul nostru single.

De Ceară apare ca o întrebare personală asupra alegerilor pe care le facem în viață, arzând fitilul timpului şi al răbdării, în speranța regăsirii proprii într-o lume agitată şi rece. De Ceară propune că frica este motiv alternativ al pornirilor noastre, dincolo de ce ne spunem noi înşine când suntem la o răscruce. Deşi retorica întrebării adresată de piesă este clară, câteodată numai după ce privim înapoi în timp ne dăm seama de alegerile noastre şi ce ne-a împins să le facem, forțându-ne să reevaluăm puritatea deciziilor noastre.”
Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*