Află mai multe despre starea de sănătate a lui Ozzy Osbourne

507 vizualizări

Ultimele vești venite din partea lui Ozzy Osbourne îngrijorează fanii: muzicianul și-a anulat turneele din 2019 datorită unor complicații ce i-au afectat răni mai vechi.

Sharon, soția sa, dă mai multe detalii în cadrul emisiunii „The Talk” difuzată pe CBS: „A avut o gripă urâtă la începutul anului care a dat în bronșită, apoi în pneumonie. Când a avut gripă, a venit de la spital și a căzut acasă, în mijlocul nopții. Cu ceva ani în urmă a avut un accident grav și a fost zile întregi în comă. Acum s-a rănit din nou la umeri, gât și spate, iar toate tijele metalice din corpul său s-au dislocat. A trebuit să anuleze toate concertele din 2019, dar e bine.”

Din punct de vedere fizic, Sharon susține că soțul său se simte bine, dar recunoaște că se simte prost pentru anularea concertelor. „Crede că e singurul lucru pe care l-a facut bine în viață, să cânte, iar acum se simte oribil.”

În decembrie 2003, Ozzy a pierdut controlul unui ATV, rezultând într-o comă de o săptămână și mai multe oase rupte, iar o perioadă a suferit și o scurtă amnezie. Partea bună a fost că accidentul a avut loc pe terenul său din Anglia și a beneficiat imediat de ajutor.

După cum spune și în cartea sa, „I Am Ozzy”, se recuperase complet. „Memoria mea era problema mai mare, dar asta poate e de la vârstă sau somnifere. Încă am cutia toracică plină de șuruburi, tije și piulițe. Când trec prin detectorul de metale din aeroport, un claxon urlă undeva în Pentagon.”

Toate operațiile efectuate atunci nu l-au costat nimic pentru că avea asigurare de sănătate, iar când s-a întors în America și a mers la control, doctorul a fost uimit de acest lucru: o lucrare atât de bună ar fi costat o avere în America.

Concertele sunt amânate pentru 2020, iar fanii sunt rugați să-și păstreze biletele deja achiziționate.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*