Promo-uri speciale pentru evenimentul „Omul cu Șobolani – 20 de ani” din București

Ceea ce faci pe la 20 de ani cântărește foarte greu în restul vieții tale. Cariere, relații, totul se schimbă în jurul tău și tu trebuie să te adaptezi destul de repede. Dar ce faci când ești OCS, ai o carieră de 20 de ani, relațiile-s existente și ochii sunt pe tine? Îi sărbătorești așa cum se cere: cu cele mai iubite piese, alături de cele 3 generații de fani care le-au luat muzica în suflete, cu cei mai dragi oameni, emoții cât cuprinde și multe surprize.

Pe 22 aprilie 2017, la Arenele Romane, va avea loc un mini-festival, scopul acestuia fiind sărbătorirea a 20 de ani de când Omul cu Șobolani și-a făcut loc în sufletele noastre.

Line-up-ul arată cam așa : Cred Ca Sunt Extraterestru // RoadkillSoda // The Kryptonite Sparks // Pinholes // Breathelast. // Theory of Mind // NoruNegru // Unflicted // Not So Common Dj – nscdj // Mc Bean and last but not least, Omul cu Șobolani.

Cu ocazia promovării evenimentului, au început să fie publicate diferite spoturi video, dar și comentarii a unor artiști din underground legate de apropierea lor de-a lungul timpului cu formația Omul cu Șobolani. 

Bogdan Șerban RADIO GUERRILLA, Guerrilla LogOut/GuerriLive

“Am ratat nașterea nouăzecistă a Omului cu Șobolani, lipindu-mă de sound-ul OCS odată cu masa de neo-prozeliți ai mișcării alternative urbane de la începutul anilor 2000. Albumul de debut, Ne punem în cap – pe casetă, a fost pentru mine o colecție de anti-mantre și a funcționat ca supapă de furie post adolescentină, iar piesele Nu va mai fi nimic, (Dez)Orientat, Piesă fără titlu, Moksha, Desene animate, Ziua 1, Tot ce e rău, Latrino, Hai!, Ultimul om și Razna au asigurat soundtrack-ul exceselor de tot felul, revelațiilor, autoanalizei și crizelor ulterioare. Atitudinea punk și lirica ce pe alocuri amintește de bagajul lexical folosit în conscious-hip-hop, totul învelit în sonoritățile rock-ului alternativ, toată această construcție a contestat limitele pop-culture-ului autohton și a asigurat pentru OCS locul în istoria muzicală locală.”


AFO (Cred Că Sunt Extaterestru, Subcarpați, Frații Grime) zice așa:

„După ce că m-a spart stilul OCS de la „Oda în Piața Romană”, am aflat că Dan Amariei e constănțean de-al nostru. Cu asta am întregit garnitura de la mare. Voce/stil inconfundabil. Sper să iasă în curând OCSxCCSE.”


Hefe Coma/ RADIO GUERRILLA

“Prietenul George m-a căutat acum câteva zile și m-a întrebat “Ai timp și chef să scrii câteva vorbe despre OCS” Fac un articol despre ei – 20 de ani”… Păi mai încape în discuție dacă am chef? Nooooomal că am 🙂 OCS este genul de trupă despre care îmi aduc exact momentul când am auzit-o pentru prima dată. Era o … vară … când pe Atomic TV a răsunat “Vara pe oliță”, după care m-am suit cu ei sus pe terasă la motoare și am luat-o “razna”, m-am bucurat că pot să ajung “în zbor” sus de tot cu liftul ăla ciudat până m-am trezit “(dez)orientat”, uitându-mă la “desene animate”, încercând să înțeleg “cum să fii mai bun “. Am avut plăcerea să cânt (Coma) cu ei de nenumărate ori, dar cred că cel mai frumos pentru mine a fost prin anul 2002, când am participat la lansarea albumului “Mâinile sus” , plus că era și Deceneu pe afiș. OCS își au locul lor bine meritat în istoria muzicii alternative de la noi, iar eu mă consider un norocos că am avut ocazia să îi cunosc și să împart scena de multe ori cu ei. Partea și mai frumoasă în toată povestea asta este că sunt și niște oameni foarte de treabă 🙂, iar eu sunt bucuros să răspund – „O plăcere să îi cunosc” de fiecare dată când sunt întrebat “Cum sunt cei de la OCS?”… Happy 20 years Bro(c)s!!!”


Ce înseamnă 20 de ani pentru Omul cu Șobolani?

Mihnea Dobrotă:
“Pentru mine e un vis împlinit, cu speranțe, răbdare, muncă, inspirație, multe concerte în care bucuria din ochii oamenilor ne-a dat sens și în care cântatul împreună cu cei trei colegi de formație m-a făcut să simt că avem unul din cele mai mișto lucruri din lume – o trupă de succes. Nopți nedormite, bani investiți, zeci de mii de kilometri străbătuți în toată țara, zeci de clipuri, sute de concerte, o jumătate din viața de până acum. Nu aș schimba nimic din cele întâmplate și sper ca următorii 20 să fie cel puțin la fel de frumoși ca primii. Cea mai mișto călătorie, una dintre cele mai mari realizări în viață!”

Nicolae Aramă:
„O activitate de douăzeci de ani pentru o trupă românească, reprezintă o performanță în sine.
Pentru mine, 20 ani de OCS înseamnă o mulțime de gânduri.”

Radu Andrei:
„Uau, 20 de ani, este un lucru cu adevărat remarcabil – să te înțelegi cu o mână de oameni atâta timp, să ai de fiecare dată ceva nou de spus și să vrei s-o spui alături de ei, să îți găsești iar și iar resorturi pentru a merge tot mai departe, să te ia în continuare emoțiile înainte de (și după..) fiecare cântare… De cele mai multe ori nu reușim toate lucrurile astea nici măcar timp de câteva luni. Si totuși iată, au trecut 20 de ani, și te gândești că ai mai vrea 20 fără nicio ezitare!”

Dan Amariei:
„Pentru mine, Omul cu Șobolani înseamnă jumătate din viața mea, la propriu; la figurat, înseamnă infinit mai mult.”

Primele 750 de bilete vor avea prețul de 50 de lei iar următoarele 750 de bilete se vor putea achiziționa la prețul de 60 de lei.


Copiii cu vârsta de până în 10 ani au acces gratuit, doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet.

O producție Dark Side Entertainment.

Biletele se pot cumpăra în format fizic din Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay , stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Beraria H, Cafe Deko, Club Quantic si Club Vintage.

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*