Breathelast a lansat Și eu sunt, Drumstep Remix

Breathelast vine cu un remix pentru piesa proaspăt lansată Și eu sunt. Mai multe informații au fost transmise direct de membrii trupei.

„Piesa aceasta vine cu o transformare ritmata de la Op42/Dan Niculescu pentru Și Eu Sunt, mereu preocupat cu multiversul pieselor Breathelast, motiv pentru care îi mulțumim ca e op și că ajută rechinii cu sunete și idei noi!”

„De la single-ul nou Și Eu Sunt, dotat cu un clip sângeros și psihotic, ajungem la remixul bazat pe acest single, de sonoritate drumstep, gândit și pus la punct de către noul producător al rechinilor, Dan Niculescu. Ne bucură să auzim aranjamente noi inspirate din muzica Breathelast, cu atât mai mult cu cât starea din piesele noastre se transformă din refulare nevrotică și socială în dans și energie molipsitoare. Noul remix poate fi ascultat pe youtube și este disponibil prin Universal Music România, cărora le mulțumim pentru susținere! Atât single-urile noi cât și remixurile aferente se vor regăsi pe următorul album de studio Breathelast, intitulat Marea Ascunsă. Mai multe informații vor fi disponibile pe măsură ce navigăm aceste experiențe, de preferat împreună.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*