Soilwork: piesă nouă + versiune nouă pentru „Stålfågel” feat. Alissa White-Gluz

342 vizualizări

Formația suedeză Soilwork a lansat o piesă nouă, „Feverish”, acompaniată de o nouă versiune pentru „Stålfågel” extras de pe ultimul album lansat chiar în 2019, „Verkligheten”.

Despre „Feverish”, trupa spune: Cu toții am fost puțin „feverish”. Cu toții am cedat cândva temperaturii crescânde din noi, controlați de o fantomă care ne-a făcut să facem lucruri pe care nu voiam să le facem, dar cumva a fost bine după.

Unii oameni susțin că trupurile noastre au fost create întâi ca să aibă o temperatură mai mare. Că prima dată când a evoluat umanitatea, corpurile noastre tot ardeau, căldura afectând mecanismele noastre de control și comportamentul nervos la care suntem atât de predispuși astăzi. Și asta ar putea să fie unul dintre motivele pentru care am putut continua și am putut cuceri lumea și i-am subjugat locuitorii naturali. Poate că e timpul să renunțăm iar, să dăm drumul focului care arde în noi.

Soilwork, trupa care trebuia să fie moartă până acum, a simțit temperatura crescând de ceva timp. Unii spun că au înnebunit. Ba chiar există o replică a unui membru pe o casetă unde zice „La dracu cu consecințele” și i s-a cerut să elaboreze, el a zis „Sunt încins” și a dispărut.

Deci, în timp ce backgroundul și motivele sunt puțin sketchy și trupa pare destul de șovăitoare să dezvăluie mai multe, Soilwork va lansa „The Feverish Trinity” în decursul următoarelor 5 luni, o trilogie de piese cu videoclip care, după cum spun ei, vor „sărbători zeița babiloniană a morții care cândva a făcut lumea mai fierbinte și palpitantă”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*