Află toate amănuntele despre festivalul Beeeee, Mă! 2022

Beeee,Ma
Beeeee,Ma

Comunicat de presă:

Festivalul Beeeee, Mă! revine în 2022 👉 în perioada 28-31 iulie în Black Sheep Camp din satul Poiana Horea, comuna Belis din județul Cluj.

Hai să Beeeee, mă! pe acorduri de muzică live, la lumina stelelor, lângă căldura focului de tabără.

Vara asta din 28 iulie până-n 31 ai cea mai faină vacanță. Si dacă-ți place locația, îți poți prelungi vacanța fără costuri în plus.

Beeeee, mă! e un festival live de muzică folk-rock, în vârf de munte cu atmosferă caldă ca-ntre prieteni. Atmosfera e cam cum e când ai mers cu gașca la munte și ați stat la foc până noaptea târziu sau până dimineața devreme, numai că aici gașca e mai mare, muzica e live și berea e artizanală.

Dacă-ți place să cânți, ia-ți instrumentul cu tine și armează-ți vocea și poți să cânți ori pe scenă, ori la foc, pentru că vă invităm la cântări spontane la foc și avem open-stage (în afara programului stabilit al concertelor).

Pe tot parcursul evenimentului veți avea opțiunea de open stage, în afara concertelor pre-stabilite, cântări spontane la foc… că avem foc de tabără și ziua și noaptea! concerte faine în fiecare seară, așa cum dă bine în natură între prieteni, mai ales oi negre.

Și desigur colaboratorii nostri care prin prezența lor vor face ca totul să iasă perfect: Bers Nova, FoodBox, Thundersound și Kreafilm.

Pe scenă vor urca trupe și trupe: Figure of Funk, Rebel Yell!, Frații Jdieri, The Speakers, The Hidden Jester, Nightlosers, Foo Fain, N.O.R, Ultimu Nivel și Dirty Shirt.

Locația este un wildcamp în zona retrasă de munte, cu condiții rustice și apropiere față de natură. Nu se face foc în zona de campare, ci doar în locul special amenajat din zona din fața scenei.

Accesul până la locație, Black Sheep Camp: folosiți Google maps, Waze sau HereWeGo. De la șosea până la zona de campare mai este 1,5km de drum neasfaltat. La baza dealului, aprox 400m de zona festivalului, se va putea parca, ori la șosea ori in curțile localnicilor urmând ca urcarea să o faceți pe jos urmărind indicatoarele Black Sheep.

Pe durata festivalului, nu se acceptă mașini în camping sub nici o formă – cu excepția celor cu rooftop tent sau a campervan-urilor în care se doarme. Mașinile pot fi parcate la baza dealului în curți ale localnicilor, contra cost – de comun acord cu localnicii.

Vrem să te simți bine la noi, așa că bea, cântă, socializează, distrează-te, umblă în patru labe dacă vrei, DAR:

1) Nu acceptăm nici o forma de scandal. Scandalagii vor fi dați afară.
2) Respectă natura și nu fă mizerie! De nici un fel!
3) Dacă ai o treabă în pădure nu lăsa mizerie în urma ta, mizeria include hârtia igienică, șervețele umede, ș.a. Există toalete, folosiți-le pe ele și/sau coșurile de gunoi, nu pădurea.
4) Nu se face foc în zona de campare, ci doar în locul special amenajat din zona din fața scenei.
5) Locația are propria mascotă blănoasă, un malamut de Alaska, e foarte prietenos cu oamenii, dar nu se înțelege cu alți masculi de talie medie/mare. Așadar dacă vă aduceți animalele de companie, sunteți responsabili pentru ele.
6) Vă rugăm să fiți responsabili și să tineți cont de măsuri și restricții impuse vis-a-vis de COVID-19. În caz de condiții speciale impuse – le vom comunica pe pagina de facebook a evenimentului: https://fb.me/e/1JamugDN7
7) Copiii sub 14 ani au acces gratuit împreuna cu un părinte plătitor de bilet. Părinții sunt responsabili pentru copii, vă rugăm nu-i lăsați nesupravegheați, nu răspundem pentru eventuale accidentări sau probleme create de copii iar părinții vor fi direct responsabili de achitarea eventualelor pagube create.
8) Organizatorii își rezervă dreptul să modifice regulamentul, line-up’ul și oferta fără un anunț preventiv, în caz de nevoie sau de forță majoră.
9) Recomandăm să veniți cu propriile recipiente pentru mâncare (farfurii, boluri, tacâmuri, cană, bidon de apă din inox) pentru a reduce impactul asupra naturii prin utilizarea redusă a recipientelor de unică folosință. Multumim!
Accesul se va face doar pe bază de bilet! Locurile sunt LIMITATE!

Biletele sunt puse în vanzare doar pe ambilet.ro!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*