Ray Luzier (KORN) explică de ce noul album „Requiem” are doar nouă piese

Korn/ Ray Luzier
Korn/ Ray Luzier

Într-un nou interviu cu Midwest Beatdown, bateristul KORN, Ray Luzier, a vorbit despre faptul că noul album al trupei, „Requiem”, este format din doar nouă piese, una singură având o durată mai mare de patru minute. „Am înregistrat vreo 16, 17 melodii sau ceva de genul acesta”, a spus el (așa cum a fost transcris de BLABBERMOUTH.NET și tradus de MAXIMUMROCK.RO). „Și există o mulțime de înregistrări în care, dacă tu crezi că o melodie este de umplutură, nu înseamnă neapărat că următoarea persoană crede că este de umplutură; s-ar putea să le placă melodiile care nu sunt single-uri mai mult decât single-urile, așa că toată lumea are păreri. Dar pe acest disc, am înregistrat multe piese. Sunt unele care nu au ajuns pe album [unde] am fost literalmente: „Stai. Cum să nu ajungă? Este o melodie uimitoare.” Dar când asculți „Requiem” în ansamblu, cred cu adevărat că acesta este cel mai bun material posibil pe care l-am putea alege în acest moment. Este ca și cum ai naște – sunt copiii tăi, cântecele tale și vrei ca toată lumea să le audă și să le placă.”

„Ne-am distrat atât de mult făcând acest album pe perioada COVID”, a continuat Ray. „Nu a fost nicio grabă. Am spus: „Hei, să ne întâlnim în Bakersfield”, studioul nostru din California; chitaristul Brian Welch și cu mine locuim în Nashville. Și am zburat acolo și am luat-o ușor, ușor. Nu a existat: „Oh, să grăbim asta [înainte] să plecăm în turneu”. A fost, de genul, „Hei, hai să facem doar muzică bună” și să revenim și să o ascultăm și să înlăturăm lucrurile rele și să facem ca lucrurile bune să rămână cu adevărat”.

„Requiem” a fost lansat pe 4 februarie prin Loma Vista Recordings. Trupa a sărbătorit sosirea LP-ului cu un eveniment special de lansare a albumului pe 3 februarie la Hollywood United Methodist Church din Los Angeles, California. „Requiem Mass” i-a văzut pe pionierii muzicii grele din California de Sud interpretând un show în fața a 300 de participanți.

„Requiem” a intrat pe locul 1 în topul Billboard’s Hard Rock Albums. Trupa a vândut echivalentul a 23.000 de albume în săptămâna 4-10 februarie, potrivit Billboard. „Requiem” a ajuns și pe locul 2 în topurile Top Rock Albums și Top Alternative Albums. Pe toate formatele Billboard 200, a ajuns pe locul 14.

Puteți asculta mai jos albumul „Requiem”:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*