byron lanseaza cel de-al 4-lea album la Palatul Copiilor

Sambata, pe 16 martie, trupa byron va lansa cel de-al patrulea album de studio printr-un concert la Palatul Copiilor din Bucuresti. Pentru aceasta ocazie, byron pun la cale un spectacol conceptual, in trei acte, din care nu vor lipsi costumele, decorurile si proiectiile!

Piesa „Road Trip” a fost lansata anul trecut ca prim single de pe noul album, beneficiind si de un videoclip filmat in timpul turneului Live Underground. Piesa are si o varianta in limba romana, „Cu capul in nori”, iar ambele variante sunt insotite de cate un remix. Puteti descarca single-ul digital Road Trip, cu toate cele 4 piese, de pe pagina de Bandcamp a formatiei – http://byron.bandcamp.com/.

Videoclip byron – Cu capul in nori:
http://youtu.be/tLhjo-ahDb0

Biletele la concertul de lansare costa 48 de lei (acces general), sunt disponibile in numar limitat si s-au pus in vanzare online pe www.eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Long story short, va asteptam sambata seara, pe 16 martie, la spectacolul de lansare a noului album byron. Mai multe detalii in curand!

Sursa: Comunicat byron Management

 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*