Canta cu trupa ta la Kavarna Rock Bulgaria

METALHEAD alaturi de organizatorii festivalului KAVARNA ROCK si CIUC PREMIUM, ofera sansa trupelor romanesti de a canta pe scena celui mai mare eveniment de rock si metal din Bulgaria, intre 27 si 29 iunie, participand la concursul „The Road To Kavarna Rock Festival”.

Concursul se va desfasura in cinci etape, dupa cum urmeaza:

– ETAPA I – 23 aprilie – 6 mai – Trupele se inscriu trimitand un e-mail la contact @ metalhead.ro cu subiecetul „The Road To Kavarna Rock”
– ETAPA II – 6 mai – 13 mai Pe pagina de Facebook a Evenimentului, fanii voteaza trupele inscrise iar primele 30 de trupe vor fi supuse votului  juriului*. Din cele 30 de formatii, juriul alege 12 trupe care se califica in semifinalele live.
– ETAPA III – prima semfinala live – 16 mai Club Colectiv – Primele 6 trupe din cele 12 vor canta live iar publicul alaturi de juriu va alege 3 nume care merg in marea finala
– ETAPA IV – a doua semifinala live – 30 mai Club Colectiv – Inca 6 trupe din cele 12 vor canta live iar publicul alaturi de juriu va alege 3 nume care merg in marea finala
– ETAPA V – 14 iunie  Club Colectiv – Cele 6 trupe calificate canta live iar 2 dintre ele, alese de public si de juriu, vor merge la Kavarna Rock !

Intrarea la cele 3 concerte live este libera. Castigatorii vor fi anuntati in 3 zile de la marea finala.

Alte informatii utile:

Votul publicului va reprezenta 50% din nota finala acordata in cadrul concursurilor live. Modalitatea de vot a publicului este foarte simpla: fiecare din cei prezenti la concertele live va primi la intrare o bratara unica iar dupa concert, la plecare, acestia pot sa-si depuna bratara intr-unul din cele 6 boluri de la intrare, votand astfel una din trupele prezente pe scena.

Trupa situata pe locul 3 va fi considerata trupa de „backup” si va inlocui  in line-up-ul Kavarna Rock oricare din primele 2 trupe in caz ca apar probleme neprevazute cu trupele castigatoare pana pe 27 iunie.

* Juriul este compus din:

– Titus Constantinescu – Bestial Records
– Traian Popescu – Romanian Thrash Metal Club
– Mihai Coro Caraveteanu – Axa Valaha
– Alex Revenco – Jurnalul National
– Razvan Manta – IaBilet
– Ionut Buha – Bestmusic.ro
– Stefan Zaharescu – METALHEAD.ro
– Emil Ionescu – METALHEAD.ro

Multa Bafta !
    
Sursa: Comunicat de presa

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*