Sophisticated Lemons concerteaza in Control

399 vizualizări

Marti, 29 aprilie, trupa Sophisticated Lemons revine pe scena din Control o data cu lansarea unui nou single `BURN IT`. Valul de bitter sweet rock’n’roll nuantat de intro-uri `sofisticate` de keyboards, va fi completat de acordurile hipnotice de synth si vocea grava a solistului trupei Harlequin_Jack, invitata sa dea startul evenimentului.

FB event

Open doors: 21.00

Intrare libera.

Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol
– – – –

Sophisticated Lemons

Pustanii dracosi si perfectionsiti care debutau în 2009 în deschiderea unui concert OCS din Control Club, au cucerit publicul bucurestean de la prima aparitie live si au devenit prima trupă care a intrat direct pe locul I în clasamentul Radio Guerrilla – Radio Top Show, cu piesa On My Own.

Trupa porneste la drum cu un sound si un performance indie / pop – rock care le aduce premiul cel mare la concursul Byron Rock Your Highschool în 2009 si ii duce pe scena marilor festivalurilor nationale BestFest Summercamp, Ursus Evolution, Stufstock, etc si pe scena marilor cluburi din tara.

Sophisticated Lemons experimenteaza si continua joaca, scotand la iveala piese noi din ce in ce mai bine conturate si mai sofisticate.

www.facebook.com/sophisticatedlemons
http://soundcloud.com/sophisticatedlemons/control
______________

Harlequin_Jack

Harlequin_Jack sunt Narcis Axinte, adică Jack – voce, chitară, versuri şi aranjamente; Alex Doppelgänger – clape şi synth-uri; Claudiu Țîrcovnicu – tobe; Lazăr Enescu – bas.”

Împreună au văzut de pe scenă festivaluri ca B’estfest, Motorock, Watumi Braşov sau Rock Out Loud şi trupe ca Blazzaj, OCS, The MOOoD, The Amsterdams, The Pixels, Toulouse Lautrec. Adică au acumulat destulă experienţă cât să poată conduce experimente Alternative şi Indie Rock, după bunul lor plac.

https://soundcloud.com/harlequin_jack
http://youtube.com/harlequinjack0


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*