Concert Sketch si Sophisticated Lemons in Bucuresti

Trupa Sketch va invita la concertul de lansarea al primului lor EP: „Tonedeaf”. Seara debuteaza cu live-ul trupei prietene Sophisticated Lemons.
Intrare libera.
Sketch este o trupa de rock alternativ, care se nastea in Bucuresti, in vara anului 2010 la initiativa lui Daniel Antohi (voce si chitara), Mircea Steriu (chitara), Alexandru Sasu (chitara bas) si Radu Dorobantu (tobe).
Tonedeaf, primul materiale discografic marca Sketch apare dupa 2 ani de activitate, fiind inregistrat la Pyramid Studio cu sprijinul lui Petre Osman. Coperta EP-ului a fost realizata de Marian Stoian.
Primul concert a avut loc la GBOB Romania in noiembrie 2010. Dupa aceea, au cantat in majoritatea cluburilor bucurestene unde au impartit scena cu Omul cu sobolani, The MOOoD, AB4, Robin And The Backstabbers, Kumm si multi altii. In vara anului 2011, trupa a participat la festivaluri ca Stufstock in Vama Veche si Imagine Festival in Sibiu, unde a ajuns pana in finala. Toamna aceluiasi an a insemnat participarea in finalele Byron Rock Your Highschool si Global Battle Of The Bands Romania 2011 si de asemenea cateva reprezentatii acustice. Dupa o pauza de cateva luni, trupa a revenit pe scena festivalului Stufstock 2012.
Sophisticated Lemons s-a format in 2008 si a debutat live in deschiderea unui concert OCS in clubul Control din Bucuresti. Au castigat Byron Rock Your Highschool in 2009 si s-au remarcat ca fiind prima trupa care a intrat direct pe locul 1 in topul Radio Guerrilla – Radio Top Show, cu piesa On My Own.
Anul acesta i-ati putut vedea pe scena festivalurilor Ursus Evolution 2012, la BestFest Summercamp si la Stufstock.
Sophisticated Lemons inseamna: Radu Osaciuc (voce, chitara ritm), Andrei Dragusanu (chitara solo, backing vocals), Alex Marinescu (bass) si Andrei “Spike” Popa (tobe).
EP-ul lor de debut poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe website-ul trupei, insa baietii lucreaza la un nou material discografic – primul lor album, care va include si single-ul „Strange And Surprising”.
www.sophisticatedlemons.ro

Sursa: Comunicat Panic! Club

Nota: concertul este programat in data de 5 ianuarie, nu octombrie, asa cum se poate observa in afis!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*