Biletele la Golden Circle pentru concertul Helloween sunt aproape de epuizare

760 vizualizări

Pe masura ce show-ul Helloween se apropie, fanii strang randurile si se pregatesc pentru ultimul mare concert rock al anului.

Astfel, dupa ce acum 2 saptamani s-a suplimentat numarul de bilete, in sectorul Golden Circle au mai ramas doar 100 de locuri disponibile, acestea fiind cele mai ravnite bilete datorita apropierii fata de scena.
Concertul de pe 15 decembrie de la Romexpo face parte dintr-un turneu global pus la cale de Helloween, formatia germana avand in plan sa strabata 30 de orase de pe  4 continente. Este pentru prima data cand Helloween va urca pe scena in aceasta formula cu 2 solisti, reuniunea fiind mult dorita de fani de ani de  zile. Turneul a inceput deja in America de Sud iar showurile sunt deja sold-out.

Si pentru ca asteptarea fanilor din Romania sa nu fie in zadar, trupa Helloween a promis un show de peste 2 ore, in care vor canta toate piesele devenite deja clasice precum “I Want Out”, “Eagle Fly Free”, “If I Could Fly”, “Future World” şi multe altele. In plus, in urma cu cateva saptamani, trupa a lansat si o piesa noua dedicata acestui turneu, “Pumpinks United” care poate fi ascultata aici:

 Cu nu mai puţin de 15 albume de studio în palmares, formaţia germană a reuşit să treacă testul timpului iar universul creat de Helloween care a inspirat generaţii continuă să fascineze sute de mii de iubitori ai rock-ului din întreaga lume.
Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi:
  • Golden Circle – 250 lei (ultimele 100 de bilete)
  • Normal Circle  – 150 lei

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*