Formatia Citizens! concerteaza in data de 29 mai la Bucuresti, in Club Colectiv

”Vrem ca toata lumea sa se sarute!” – CITIZENS! in concert vineri la Bucuresti

Momentul reintalnirii cu CITIZENS! se apropie! Trupa londoneza este nerabdatoare sa ne prezinte vineri 29 mai in Colectiv declaratia ei de dragoste pentru Europa, intr-o petrecere electro-pop exuberanta.

CITIZENS! ne indeamna sa ne lasam inhibitiile deoparte pentru concertul de vineri de la Bucuresti, concert pe care membrii trupei si-l imaginează in cel mai exuberant mod posibil: ”Vrem cea mai mare petrecere pe care lumea a vazut-o, vrem lacrimi de bucurie, transpiratie si saruturi. Vrem ca toata lumea sa se sarute!”

Cel mai nou material discografic al trupei, European Soul, a fost lansat luna trecuta iar primele piese lansate de pe acest album, Lighten Up si Waiting for Your Lover, sunt adevarate imnuri inchinate muzicii pop. Versurile pieselor sunt despre dragoste, dorinta si speranta, dar ritmul lor te face sa vrei sa dansezi si sa te transpui in stari euforice – ambele piese sunt compozitii reprezentative pentru conceptul noului album, acela de unitate in spirit si de apropiere emotionala a locuitorilor Europei.

Noi va invitam pe toti la petrecerea semnata CITIZENS! de la Bucuresti, ce va avea loc vineri 29 mai 2015, in clubul Colectiv (Str. Tabacarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrica Pionierul). Warmup & after: RE:ACTIV cu DJ LEO. Biletele la concert au pretul de 55 lei. In seara evenimentului, la intrarea in club, biletele vor costa 65 lei. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim: online la http://bit.ly/citizens-colectiv si in magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Biletele pot fi comandate si telefonic la nr. 1951.

Citzens!:
Videoclip ”Lighten Up”: http://y2u.be/wI-gtU-v8_4
Videoclip ”Waiting For Your Lover”: http://y2u.be/annP9FO9UyI

InterArtist:
Website: http://www.interartist.ro
Facebook: http://www.facebook.com/Interartist
Twitter: https://twitter.com/InterArtist

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*