Noi declaratii facute de Till Lindemann sugereaza ca viitorul formatiei Rammstein este incert

Intr-un interviu recent pentru revista Metal Hammer, Till Lindemann, solistul formatiei RAMMSTEIN, a facut niste declaratii care ii vor pune pe ganduri pe fanii trupei germane.

Artistul, alaturi de prietenul sau Peter Tagtgren (Hypocrisy, Pain), au intemeiat proiectul Lindemann, primul efort solo consistent al lui Till. Discul de debut al formatiei, „Skills In Pills”, va fi lansat in cursul acestei luni.

Potrivit spuselor celor doi, materialul este mult mai melodios decat munca de pana acum a lui Till Lindemann si contine, pe langa elementele metal, influente Depeche Mode si EBM.

Cat despre Rammstein, viitorul trupei este incert, daca este sa ne luam dupa spusele lui Lindemann, care s-a declarat nemultumit de ideea prestatiilor live.

„Dacă Lindemann ar cânta live, show-ul ar fi unul minimalist. Cred că este mai bine când energia rockului este pură, fără efecte pirotehnice. Să lași în urmă toate porcăriile cu flăcări și efectiv doar să cânți piesele”, a declarat Till Lindemann.

Afirmațiile muzicianului sunt surprinzătoare, mai ales având în vedere spectacolul formației Rammstein, bazat, în mare parte, pe asemenea efecte care, acum, par să nu îl mai atragă pe solist.

Acesta susține că trupa nu are planuri discografice și că se bucură de pauza luată. Chiar dacă viitorul Rammstein este incert, din câte deducem din spusele solistului, membrii se vor întâlni în septembrie sau în octombrie pentru a discuta – ce anume, rămâne de văzut.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*