Rammstein lansează videoclipul Adieu

Rammstein- Adieu
Rammstein- Adieu

Trupa germană Rammstein au lansat videoclipul oficial regizat de Spectre Berlin pentru noul lor single, Adieu. Piesa este preluată de pe cel mai recent album al trupei, Zeit, care a fost lansat în aprilie.

Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) și Chistoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrând la cele unsprezece piese de pe noul album. Aceștia au fost din nou asistați de producătorul berlinez Olsen Involtini. Zeit a fost înregistrat la studiourile La Fabrique din St. Rémy de Provence, Franța.

Bryan Adams a reușit să obțină un scoop special pentru coperta noului album. Muzicianul și fotograful canadian a făcut fotografia lui Rammstein pe treptele Trudelturm din Berlin Adlershof, un monument impunător al cercetării aeriene din Parcul Aerodinamic al orașului.

De-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Rammstein a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume. Au colindat lumea în nenumărate turnee spectaculoase și inovatoare. Când turneul sold out a fost amânat din cauza pandemiei, Rammstein a folosit timpul pentru a lucra la noul album.

Fanii trupei se pot bucura de mai multe formate Zeit. Noul album a fost lansat ca un CD standard într-un digipack cu o broșură de 20 de pagini, un CD ediție specială într-un digipack cu șase panouri cu o broșură de 56 de pagini, inclusiv cutie și ca LP pe vinil dublu de 180 g cu un LP de 20 de pagini, broșură format mare, precum și în formatele digitale obișnuite.

Unul dintre cele mai venerate grupuri de metal din toate timpurile, Rammstein este renumit pentru spectacolele sale live electrizante care implică adesea elemente pirotehnice spectaculoase.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*