Till Lindemann a scris o nouă carte pentru National Geographic

Pirotehnist, pasionat de BDSM, vocalist metal și împătimit al călătoriilor extreme, Till Lindemann, vocalistul formației RAMMSTEIN, a scris a doua carte pentru National Geographic Germania.

Primul volum lansat de Lindemann a fost o colaborare cu Joey Kelly (de la Kelly Family) și se intitulează „Yukon: Mein gehasster Freund” (Yukon: prietenul meu disprețuit). Acesta a documentat peripețiile muzicienilor pe râul Yukon din înghețata Alaska.

Acum a sosit rândul lui „Amazonas: Reise Zum Rio Javari” (Amazon: călătorie pe Rio Javari) să vadă lumina tiparului.

Și în această aventură, Lindemann l-a avut drept însoțitor pe același Joey Kelly. Cei doi au parcurs Rio Javari în canoe și au fost părtași la nenumărate aventuri.

Artiștii s-au lăudat fanilor cu o fotografie care va stârni fiori pe șira spinării celor mai puțin curajoși. Till și Joey sunt înfățișați ținând în brațe un șarpe anaconda uriaș. Imaginea este chiar coperta noului volum!

Cartea are 240 de pagini înțesate de întâmplări fascinante, care îi vor ține pe fanii Rammstein cu sufletul la gură. Mai mult, Till a publicat și câteva poezii noi în „Amazonas”.

Jurnaliștii de la Deutsche Welle i-au reproșat artistului că nu a făcut nicio observație cu privire la starea proastă a junglei amazoniene în scrierile sale.

Totuși, în ciuda atmosferei maiestuoase și a fotografiilor editate până la perfecțiune, ceva lipsește din peisaj. Jungla nu mai este un paradis neatins, ci se află constant sub amenințarea defrișărilor masive și a dezastrului climatic. Cei doi muzicieni nu se obosesc să remarce această criză”, consideră cei de la DW.

Momentan, volumul este disponibil doar în limba germană.

Foto: DW


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*