Breathelast a lansat videoclipul piesei ”Indigo”

Breathelast

Trupa bucureșteană Breathelast a lansat videoclipul piesei ”Indigo” feat. Bite Your Tongue!, pe care puteți să îl urmăriți mai jos.

„Indigo” este a doua piesă ce iese din perioada pandemică ca cel mai nou single Breathelast.

”Deși este o idee asupra careia ne-am mai oprit în timp, de abia în aceasta perioadă am reușit să o finalizam, cu ajutorul lui Lóránt Sirgher (Bite Your Tongue / Los Pogos – Satu Mare), care ne-a ajutat mult la producția piesei”, declară formația.

Breathelast revine la formula de 5, cu Flora la vioară pentru această piesă acustico-electrică, pentru o experiență muzicală nouă în limba română.

„Indigo” este îndemnul apăsător al lumii de a urma căile celor populari și adulați, lasând deoparte trăsăturile care îi fac pe oameni să fie reali. „Accidentul” de a fi tu, într-o lume care te vrea tras la indigo, poate să fie ultima suflare liberă și sinceră în fața  timpului care trece nepăsător, în timp ce idolizăm viețile altora.

Indigo a avut în spate și o chemare pentru cei care urmăresc formația Breathelast, aceștia având deja posibilitatea de a intra în posesia unei bucăti din melodie pentru a se filma așa cum simt sau se simt, concluzia finală a acestui demers fiind insuși clipul oficial al piesei. Breathelast multumește enorm tuturor celor care au răspuns acestui apel, cât și celor care ne-au incurajat să dăm curs acestei idei!

Single-uri noi:
https://Breathelast.lnk.to/Fuga
https://Breathelast.lnk.to/Furtuna
https://breathelast.lnk.to/revolta

Albume:
https://Breathelast.lnk.to/Breathelast
https://Breathelast.lnk.to/TheFlood
https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

+++ toata discografia spotify:
https://smarturl.it/breathelastspotify

Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*