Breathelast – „Sinking Ships” (videoclip nou)

281 vizualizări

Formatia bucuresteana BREATHELAST a lansat un videoclip nou pentru piesa „Sinking Ships”. Acesta poate fi vizionat AICI.

„Videoclipul Sinking Ships este o pledoarie adusa sperantelor frante de orasul gri si cimentul neinsufletit. O lupta continua de a ramane un soi de om printre vasele goale care se ingramadesc la linia orizontului si uita de unde au plecat, murind pe dinauntru. Fata foarte amabila si draguta din videoclip simbolizeaza chiar speranta, ca un far care vegheaza si asteapta sufletele celor rataciti, la intoarcerea de pe marea de ciment”, declara Breathelast.

„Split It Out”, ultimul disc al formatiei, a fost lansat la sfarsitul anului trecut in colaborare cu trupa Cap de Craniu. Uniunea dintre Breathelast si Cap de Craniu vine ca o concluzie a evolutiei comunitatii locale de metal /muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice, prin dovada de incredere, sustinere si energia pozitiva care iese din acest proiect sub forma unui split, autosustinut si promovat de catre ambele parti.

Prima piesa de pe noul material care a beneficat de un videoclip este „Wolves”, o colaborare cu Bogdan de la The Boy Who Cried Wolf.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*