Randy Blythe (Lamb of God) anunta data aparitiei memoriilor sale

186 vizualizări

Asta vara, dupa ce s-au calmat apele in privinta procesului intentat impotriva solistului LAMB OF GOD, am aflat ca acesta are de gand sa-si puna gandurile pe hartie.

La data respectiva, nu era clar pentru nimeni cand va fi publicata aceasta carte, insa acum, vocalistul Randy Blythe, cel care a avut de infruntat tribunalele si un stat specific fostului bloc sovietic, e pe punctul de a finaliza toate demersurile in ceea ce priveste publicarea volumului.

Cartea va fi lansata in vara ui 2014, probabil in aceeasi perioada in care s-au finalizat si problemele juridice de pe batranul continent, informeaza Loudwire.

O alta simbolistica a duratei de un an este asocierea dintre aceasta si anul pe care Blythe l-a petrecut prin tribunale. Dupa cum s-a putut observa si in filmari, acesta l-au afectat vizibil pe artist.

Blythe declara: „Mi-am dorit sa public din momentul in care am inceput sa citesc, dar niciodata n-as fi crezut ca aceasta va fi prima mea carte. De multe ori dura, viata, in mod imprevizibil, iti ofera povesti pe care stii ca trebuie sa le spui mai departe. Eu cred ca aceasta merita!

Randy Blythe a fost arestat in 2012, in Cehia, la doi ani dupa ce un fan a murit din cauza unor evenimente nefericite intamplate la un concert, in 2010.

Autoritatile cehe au considerat ca vina a apartinut artistului, dat fiind ca fanul decedat a incercat sa se urce pe scena, insa a fost impins.

Dovezile au demonstrat ca sub nicio forma vina nu i-a apartinut artistului, ci unui agent de paza si protectie aflat in preajma scenei, iar fanul, aflat in stare de ebrietate, nu a fost capabil sa-si revina.

Iata cateva secvente din cartea ce urmeaza a fi publicata:

Dupa trei zile … ar fi trebuit sa ajung la inchisoarea Pankrac din Praga, un iad cutremurator de 123 de ani in care nazistii au inchis, torturat si executat mii de cehi … nimeni de acolo nu vorbea in limba engleza, iar eu nu vorbeam limba lor. Nu aveam un ceas si nici macar cea mai mica idee despre notiunea timpului. In curand, urma sa aflu.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*