Lamb Of God distribuie filmul concertului Live In Portland din turneul Omens

Randy Blythe Lamb Of God- live dec 2022
Randy Blythe Lamb Of God- live dec 2022

Sunny Singh, omul din spatele Hate5Six, o colecție de videoclipuri de înaltă calitate cu concerte hardcore punk, a lansat filmul concertului Lamb Of God Live In Portland, din turneul Omens. Intitulată Lamb Of God: Live In Portland, filmarea de aproape 90 de minute surprinde trupa în turneul Omens. Filmul include fragmente din cel mai recent album, Omens, materialul auto-intitulat din 2020 și clasice ale grupului din Richmond, Virginia.

Singh a declarat: „Lamb Of God m-a invitat să documentez concertul din Portland, în octombrie, sărbătorind noul lor album. Și, evident, am spus că da. Am făcut tot posibilul să fac acest film mai mult ca un concert decât un live standard.”

Turneul Lamb Of God, produs de Live Nation, a avut invitați speciali Killswitch Engage la toate aparițiile. Au beneficiat și de sprijin alternativ de la Baronesa, Motionless In White, Spiritbox, Animals As Leaders, Suicide Silence și Fit For An Autopsy. Turneul a început pe 9 septembrie în Brooklyn și a durat până pe 20 octombrie.

Omens a fost lansat în octombrie. LP-ul este continuarea albumului auto-intitulat, care a sosit în iunie 2020. Acest material a marcat primele înregistrări ale trupei cu bateristul Art Cruz. Acesta s-a alăturat trupei în iulie 2019 ca înlocuitor pentru bateristul fondator al grupului. , Chris Adler.

În august, basistul, John Campbell, a declarat: „Omens este un album destul de dinamic. Mai sunt câteva surprize, modificări și lucruri care urmează în octombrie”. „Dar am înregistrat diferit de data aceasta. Am fost la Los Angeles și toți am fost în aceeași cameră, în același timp, înregistrând. Ceea ce ne-a dat o anumită marjă de manevră să facem schimbări, pe măsură ce lucrurile se întâmplau.  Și să simțim totul într-un fel diferit decât am făcut-o în trecut. Adică toată lumea să fi înregistrat și să fie asamblat totul mai târziu. Așa că a fost un adevărat efort de echipă la înregistrare. Până la capăt a fost un efort de echipă – și în special în înregistrare.”

„Când eram toți în aceeași cameră făcând chestiile astea, a fost grozav. A trebuit să petrec trei săptămâni și jumătate lucrând la un disc. În loc de patru sau cinci zile – lucrând la înregistrarea discului.”, declară Campbell.

Tot în august, Campbell a fost întrebat ce a dus la decizia de a înregistra Omens live în studio. John a răspuns: „Ei bine, facem asta atât de mult, a trebuit să facem ceva diferit. Cred că a fost ideea lui Josh Wilbur de a face asta. Știu că a avut un loc grozav pregătit pentru a face asta. Și noi pur și simplu făcusem la fel, iar și iar, și am căutat să obținem un pic mai mult entuziasm. Și poate să vedem dacă asta nu ar putea produce o senzație diferită pe disc.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*