Membrii formatiei Trivium sunt de parere ca artistii actuali nu au atitudine scenica

Membrii formatiei TRIVIUM, prin vocea lui Corey Beaulieu, sunt de parere ca artistii din ziua de astazi stau destul de prost la capitolul spectacol scenic:

„Sunt atat de multi care urca pe scena si-mi dau impresia ca nu le pasa de nimic” exclama acesta. ”Unde-i pasiunea?! Uitati-va la filmarile vechi ale formatiei Metallica. Baietii au fost intensi! James Hetfield e ca un leu, asa vrem si noi sa fim.”

Matt Heafy (voce, chitara) stie, cu siguranta, ca formatia se bucura de un succes deplin si ca trebuie sa-si consolideze numele si activitatea muzicala.

In completare, pentr a puncta ce a spus colegul sau, foloseste ca exemplu un spectacol la care a luat parte in urma cu cateva luni, in Romania! Acesta adauga:

„Candva ne doream sa fim precum eroii nostri, precum formatiile pe care le ascultam non stop, dar acum vrem doar sa ne croim propriul destin. Am vazut concertul Rammstein din Romania si chiar daca nu pot sa fiu nemernic fata de Nick (tobe) si sa-l pun sa cante pe o platforma de 6 m, imi doresc cel putin la fel de multa pirotehnie precum ei. Daca nu chiar mai multa! Ma inspira astfel de efecte, ma fac sa am o viziune mai ampla si mai buna pentru muzica mea. Suntem metalisti si suntem mandri de muzica si de ceea ce suntem.”

In deschiderea concertului Rammstein de asta vara, din cadrul Rock the City, fanii au avut ocazia sa-i asculte pe americanii de la Trivium. De atunci si pana acum, formatia a lansat ultimul material discografic intitulat Vengeance Falls.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*