Maximum Rock Festival 2013, un eveniment incununat cu succes! Incep pregatirile pentru 2014

249 vizualizări

Ziua de sambata a marcat finalul editiei din 2013 a celui mai mare festival metal al toamnei in Romania, Maximum Rock Festival.

Cu un line-up de exceptie: My Dying Bride, The 69 Eyes, Leaves’ Eyes, Atrocity si Samael, White Walls, Dirty Shirt, God The Barbarian Horde, Abigail, Goodbye To Gravity, Psycho Symphony si Vespera, spectacolul a reprezentat un prilej serios de headbanging si distractie pentru toti rockerii din tara.

Mai mult, pe langa concerte, Maximum Rock Festival a gazduit si expozitii, targuri si happeninguri, ca ineditul „Drum Stage”, unde au cantat cativa dintre cei mai apreciati tineri tobosari de la noi, dar si doi dintre cei mai buni bateristi din lume.

Este vorba despre Dan Mullins de la My Dying Bride si despre Joris Nijenhuis de la Atrocity.

Vineri, participantii s-au putut bucura de cantarile celor de la Atrocity, Samael, God The Barbarian Horde, Psycho Symphony si White Walls. Metalistii au venit cu mic, cu mare si i-au primit cu bratele deschise atat pe artistii straini, cat si pe cei romani.

Sambata a insemnat My Dying Bride, The 69 Eyes, Leaves’ Eyes, Dirty Shirt, Abigail, Goodbye To Gravity si Vespera. Fiecare formatie a dat 100% pe scena si a impresionat prin profesionalism, punctualitate si respect fata de public.

Trupele romanesti s-au purtat exemplar si au cantat la cele mai inalte standarde, aratand ca scena locala este la fel de puternica precum cea din strainatate, chiar daca nu beneficiaza de aceeasi infrastructura de promovare si de productie.

Publicul a fost foarte receptiv cu aceste grupuri si a sprijinit din plin muzicienii autohtoni. Acestia au fost apreciati si de catre formatiile straine, care s-au bucurat sa imparta scena cu trupeti atat de talentati.

Fiecare show a avut cate un moment special, cate o intamplare inedita si memorabila, care urmeaza sa fie relatate pe larg intr-o cronica exhaustiva. Clipe deosebite au fost si cele de la sedintele de meet and greet unde fanii devotati au avut ocazia sa stea de vorba cu trupele lor preferate, sa faca poze cu membrii acestora si sa-si creeze amintiri pretioase alaturi de idolii lor.

Nu se intampla in fiecare zi sa ai ocazia sa dai mana cu artistii care ti-au marcat viata si gusturile muzicale, astfel ca toti cei care s-au intretinut cu muzicienii din My Dying Bride, Samael, Atrocity, Leaves’ Eyes si The 69 Eyes au plecat acasa coplesiti de emotii.

Editia din 2013 a evenimentului Maximum Rock Festival a fost un succes si tocmai de aceea am inceput deja sa ne gandim la formatii pentru Maximum Rock Festival 2014!

Asteptam cu nerabdare sugestiile voastre si va multumim pentru sprijin. Sa ne vedem si la anul!

Vom reveni cu o ampla cronica de eveniment in curand!

Multumim formatiilor participante – atat celor straine cat si celor autohtone – care s-au ridicat la inaltimea asteptarilor, publicului numeros, entuziast si cunoscator si partenerilor care au sprijinit acest eveniment.

Puteti vedea poze AICI si nu uitati ca asteptam sugestiile voastre pentru 2014.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*