Rammstein va lansa „Videos 1995-2012” in ianuarie

Formatia germana de industrial metal RAMMSTEIN a stabilit 15 ianuarie data de lansare pentru „Videos 1995-2012” pe DVD si Blu-ray. Colectia cuprinde catalogul complet al videoclipurilor legendarei trupe alaturi de altele doua noi pentru piesa „Mein Herz Brennt”. Setul contine peste sapte ore de material sub forma a 25 de videoclipuri, 24 clipuri making-of plus un booklet de 56 de pagini. Disponibil pe 3 DVD-uri sau 2 Blu-ray-uri, colectia va fi lansata prin intermediul Density Records in SUA.
 
„Mein Herz Brennt”, extrasa de pe albumul lansat in 2001, „Mutter”, va fi lansata pe 11 decembrie, 2012 sub forma unui single digital de sase piese cu booklet, disponibil exclusiv pe iTunes. Pachetul include si piesa nelansata „Gib Mir Deine Augen”. Fanii mai pot achizitiona cele doua videoclipuri via iTunes — unul pe 11 decembrie si altul pe 18 decembrie.
 
Rammstein a lansat „Made In Germany”, cel mai mare album de hit-uri, in decembrie anul trecut dupa care a concertat intensiv in toata lumea. Rammstein va tine pasul si in 2013 cu cateva festivaluri europene deja confirmate printre care si Rock The City ce va avea loc intre 27-28 iulie la Romexpo, Bucuresti.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*