Reverse The Moment lansează noul single intitulat “Remedy”

Reverse The Moment

Comunicat de presă:
Trupa oradeana de metalcore Reverse The Moment lanseaza un nou single, intitulat “Remedy”.Acesta este al doilea single de pe albumul “The Victim” ce urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat.

Albumul este mixat si masterizat de catre Radu Constantinescu de la “Snuff Mixtudio”, iar partea vizuala este acoperita de Dragos Ciobanu de la “Design By Dragosh”.

Piesa si versurile au fost compuse in intregime de catre mebrii trupei.

Versurile reprezinta o tematica foarte intunecata si profunda, cu care din pacate, foarte multi dintre noi ne intalnim in viata de zi cu zi, fiind vorba despre suicid, depresie si dependenta de cineva sau ceva ce iti aduce doar raul. Dorim sa mentionam ca nu promovam nicidecum acest lucru, ci din contra mesajul nostru este sa ne trezim, deoarece impreuna putem trece peste orice.

Reverse The Moment s-a infiintat in anul 2016 la Oradea si inseamna Bogdan Hasas (chitara ritm si voce principala), Denis Olar (chitara lead), Gabor Makra (bas si voce secundara) si Edmond Kulcsar (tobe si voce de funal).

Trupa a lansat primul E.P. oficial “Empty Words” in anul 2020, bucurandu-se de un raspuns pozitiv din partea fanilor, in special cu piesa “Suffocating”, pentru care a fost lansat si un videoclip.

Linkuri aditionale:
https://www.facebook.com/reversethemoment
https://www.instagram.com/
https://open.spotify.com/artist/016EHTDli5ZBCoDM35ihTK?si=sRts30s-Qy6gaJ60Rbbi_w
https://www.youtube.com/watch?v=k0Mo4ukUMzM
https://www.youtube.com/watch?v=KxPJ-CPafTI

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*