Till Lindemann a lansat un magazin online cu marfă obraznică

Till Lindemann
960 vizualizări

Till Lindemann de la Rammstein oferă alternative neobrăzate la banalele noastre daruri de Crăciun.

Este lucru știut că formațiile rock întâmpină mari dificultăți financiare în această perioadă grea în care nu li se permite să concerteze. De aceea, foarte multe grupuri au decis să își lanseze marfă nou-nouță, pentru a compensa pierderile rezultate de pe urma lipsei de activitate.

Și pentru că nu prea poți să atragi atenția clienților contemporani altfel decât prin obiecte inedite, Till Lindemann a hotărât că lucrul cel mai înțelept ar fi să pună pe piață…jucării erotice. Nici nu ne așteptam la altceva din partea muzicianului care și-a obișnuit fanii cu prestații scenice nu tocmai ortodoxe.

Lindemann a lansat un magazin online intitulat „Doctor D*ck” unde vinde merchandise obraznic pentru colecționarii de curiozități, marca Rammstein.

Website-ul poate fi consultat AICI.

Highlight-ul online shopului este acest „Tilldo”, cum îl numește artistul

Fanii vor găsi idei ireverențioase de cadouri, cum ar fi un „microfon-vibrator” botezat „Tilldo”, inspirat de gear-ul scenic al lui Lindemann, dar și articole mai inocente precum șosete, șampanie, papuci de casă, șepci, îmbrăcăminte și bijuterii. Shopul conține câte ceva pentru orice fan Rammstein & Till!

În plus, prin achizițiile pe care le faceți, oricât ar părea ele de fistichii în ochii altora, vă susțineți artiștii preferați.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*