Acum poti castiga abonamente duble la Maximum Rock Festival, editia 2016

Maximum Rock Festival 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international 4 zile de concerte exceptionale, sustinute de 25 de formatii, in 2 locatii diferite – Club Colectiv si Arenele Romane!

Festivalul are loc intre 15 si 18 octombrie si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Din totalul de 25 de formatii care vor urca pe scena, am confirmat, pana acum 14 nume, urmand ca, in viitorul apropiat, sa anuntam noi grupuri. Asadar, pana in acest moment, pe scenele Maximum Rock Festival 2015 vor urca: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, The Silent Wedding, Zonaria, Nightrage, Kistvaen, Harlott, Archer, Cap de Craniu, Gothic, Hatemode si Crimena!

 

Deoarece dorim sa-i rasplatim pe cei care isi procura bilete in avans la spectacol, am organizat un concurs dedicat celor care isi achizitioneaza ACUM abonamente la Maximum Rock Festival 2015, dar si celor care si-au procurat pana in acest moment abonamentele. Aveti, astfel, sansa sa intrati in posesia unuia dintre cele 10 abonamente duble puse la dispozitie pentru editia din 2016 a Maximum Rock Festival!

Concurentii sunt rugati sa ne trimita un mail la concurs[at]maximumrock.ro in care sa specifice: la subiect, MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016, iar in corpul mailului NUMELE complet si CODUL DE BARE / CODUL QR al biletului. Cei care si-au procurat abonamentele prin Pay Pal sunt inscrisi automat in concurs.

Castigatorii vor fi desemnati la o data anuntata ulterior.

 

Prima formatie ce va lua parte la Maximum Rock Festival 2016, pentru care organizatorii au deja planuri mari, va fi anuntata in cadrul editiei de anul acesta a show-ului si reprezinta o surpriza foarte placuta pentru publicul romanesc!

In zilele care urmeaza, vom confirma noi formatii internationale, asa ca fiti cu ochii pe noi!

Un bilet este valabil pentru toate cele patru zile de festival

89 Ron primele 100 de bilete – disponibile numai www.AmBilet.ro sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
99 Ron urmoarele 250 de bilete

110 Ron  urmatoarele 500 de bilete
125 Ron  restul biletelor
135 Ron  pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 Ron  bileteVIP – 30 buc(meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) –disponibile numai www.AmBilet.ro sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
Abonamentele se pot achizitiona direct cu cardul bancar prin  AmBilet.ro  !!! Abonamentele comandate sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Abonamentele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pewww.eventim.ro)

Eveniment Facebook
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*