Rammstein anunță două concerte în Mexic și promite piese noi în curând

421 vizualizări

Celebrul grup german Rammstein își ține fanii ca pe ace în ultima perioadă. Cei șase membri au declarat acum ceva timp că lucrează la un album nou, fără a mai oferi ulterior alte noutăți. Acum, băieții tocmai au anunțat două concerte în Mexic la finalul lui 2018, respectiv începutul lui 2019. Show-urile se vor desfășura pe 31 decembrie și 2 ianuarie în Puerto Vallarta, ele fiind prezentate ca ”o experiență unică și exclusivă, la care va putea lua parte doar un număr limitat de fani din întreaga lume”.

Interesant este că aceste două concerte sunt singurele pe care Rammstein le-a anunțat oficial până acum, în decursul acestui an, iar ele nu fac parte din niciun turneu.

În aprilie, trupa germană a revenit în studio pentru a înregistra materialele la care lucra de ceva timp. Membrii Rammstein au declarat apoi că fanii care vor participa la cele două show-uri de Anul Nou din Mexic au șanse foarte mari să asculte în premieră noile compoziții live. Aceștia au mai spus și că se află în faza finală cu pregătirile pentru noul album, pe care plănuiesc să-l lanseze înainte de sfârșitul lui 2018.

Ultimul dintre cele șase albume Rammstein – ”Liebe ist für alle da” – a apărut acum nouă ani. Vom auzi oare piese noi înainte de 2019 sau trupa plănuiește o revenire fix când se va împlini o decadă de când nu a mai lansat niciun material nou?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*