Powerwolf a lansat albumul ”The Sacrament of Sin”

Powerwolf
Powerwolf
1.568 vizualizări

Trupa germană de power metal Powerwolf a lansat recent al șaptelea album al carierei, intitulat The Sacrament of Sin. Anul 2018 este deja un an bogat în ceea ce privește multitudinea de compoziții noi din scena rock/metal (și încă nu am auzit tot). Materialul discografic al celor de la Powerwolf intră, fără îndoială, în top cinci – dacă nu chiar mai sus – al celor mai bune din ultimele șase luni.

O combinație foarte tare între Sabaton și Dragonforce, nemții ne-au prins încă de când au publicat single-urile Fire And Forgive, Demons Are A Girl’s Best Friend și Incense and Iron<, dintre care primele două au și videoclip (ambele lansate în lunile precedente).

The Sacrament of Sin a apărut prin intermediul Napalm Records și a fost înregistrat în Suedia de către producătorul Jens Bogren. Iată și track listing-ul:

1. Fire & Forgive
2. Demons Are a Girl’s Best Friend
3. Killers with the Cross
4. Incense and Iron
5. Where the Wild Wolves Have Gone
6. Stossgebet
7. Nightside of Siberia
8. The Sacrament of Sin
9. Venom of Venus
10. Nighttime Rebel
11. Fist by Fist (Sacralize of Strike)

Pe băieții de la Powerwolf îi puteți asculta live în România luna viitoare, în cadrul Rockstadt Extreme Fest de la Râșnov, ce va avea loc în perioada 2-5 august. Germanii vor închide show-ul de vineri, pe 3 august, a doua zi de festival.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*