Bullet For My Valentine au lansat albumul Gravity. Iată detaliile

Britanicii de la Bullet For My Valentine au lansat zilele trecute albumul Gravity, al șaselea din discografia lor. Deși materialul tocmai a ieșit din cuptor, primul teaser a apărut acum doi ani, sub forma single-ului Don’t Need You, cu tot cu videoclip. Piesa a fost inclusă pe album, împreună cu celelalte single-uri care au fost făcute publice începând cu luna aprilie a acestui an: Over It, Piece of Me și Letting You Go.

Deși am avut dubii în privința calității acestui album după ce am ascultat piesa care îi poartă numele, după o trecere integrală prin track listing ne declarăm satisfăcuți. Este suficient de heavy ca să îi mulțumească pe toți metaliștii. Recomandăm!

Bullet For My Valentine au lucrat trei ani la acest album, care se depărtează puțin de stilul metalcore pe care obișnuiau să-l abordeze, în sensul că vocalul este mai ”dulce”, dar partea instrumentală compensează suficient lipsa agresivității din voce. Ca să vă faceți o idee, solistul sună ca în cele mai recente piese de la Bring Me The Horizon, doar că pe un instrumental mult mai bun și mai hard.

Albumul Gravity este și primul ce îl implică pe noul toboșar Jason Bowld, care s-a alăturat grupului Bullet For My Valentine în 2016, atunci când Michael Thomas (unul dintre membrii fondatori ai trupei) s-a retras pentru a se ocupa de noile sale proiecte muzicale.

Iată coperta și track listing-ul:

1. Leap of Faith
2. Over It
3. Letting You Go
4. Not Dead Yet
5. The Very Last Time
6. Piece of Me
7. Under Again
8. Gravity
9. Coma
10. Don’t Need You
11. Breathe Underwater


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*