DUFF MCKAGAN a declarat că există melodii noi GUNS N’ ROSES

guns n' roses album nou
guns n' roses album nou

DUFF MCKAGAN a declarat că există melodii noi GUNS N’ ROSES la care se lucrează. Nu există o data fixată pentru când vor fi lansate. De asemenea, nu se stie dacă va fi un nou album GUNS N’ ROSES sau doar single-uri.

În cadrul emisiunii „Trunk Nation With Eddie Trunk” de la SiriusXM, Duff McKagan a fost întrebat dacă crede că GUNS N’ ROSES va mai lansa „muzică noua”. Basistul GN’R a răspuns: „Da, absolut. Există material nou. Nu știu când îl vom lansa. Cred că și asta este o întrebare. De exemplu, vom lansa un album nou sau continuăm să lansam single-uri. Deocamdata nu știu care este răspunsul la această întrebare.”

Guns N’ Roses nu a mai lansat un album nou din 2008, de la „Chinese Democracy”. Pe acest album a fost prezent doar Axl Rose din componența clasică a formației. McKagan și Slash s-au reunit cu Axl în 2016 și de atunci au lansat mai multe single-uri. Acestea sunt „Absurd” (stilizat ca „ABSUЯD”), „Hard Skool”, „Perhaps” și „The General” – dar nu au făcut nici un anunț despre un posibil album nou.

Într-un interviu recent acordat cotidianului Daily Star, Slash a declarat ca: „Guns N’ Roses încearcă să înregistreze un nou album și lucrez cu ei ca și chitarist al formației”.

GUNS N’ ROSES a lansat un EP cu patru melodii, „Hard Skool”, în februarie 2022. Acesta conține 2 melodii lansate în 2021, „Hard Skool” si „Absurd” plus versiuni live ale melodiilor „Don’t Cry” și „You’re Crazy”. Potrivit lui Slash, alte câteva piese mai vechi GUNS N’ ROSES au fost reînregistrate în timpul pandemiei. „Există o mână de cântece pe care le-am reînregistrat când eram blocați în pandemie”, a explicat el.

„Acele melodii nu au fost încă lansate. Dar vor fi lansate în viitor. Sunt foarte bune și suntem încântați de ele. Nici nu știu exact câte am înregistrat în total”.

Dacă va fi lansat un nou album, acesta va fi primul album Guns N’ Roses de la „Chinese Democracy” și primul din 1993 care îi va avea in line-up pe Slash, Axl Rose și Duff McKagan.

„Hard Skool” este una dintre primele melodii pe care Slash le-a înregistrat cu GUNS N’ ROSES după mai bine de 25 de ani. Într-un interviu acordat Rolling Stone, el a spus: „Hard Skool”, în esență, era o melodie complet nouă când mi-a fost prezentată pentru prima dată. Este o melodie simplă, așa că am înregistrat-o repede. A fost foarte distractiv doar pentru că făcea parte dintr-o grămadă de melodii la care lucram. Toate erau la fel de noi, așa că ne-am distrat bine in studio.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*