Coma dezvăluie două piese noi de pe albumul „Orizont”

“La hotar” şi “Orizont” sunt cele două piese COMA a căror premieră în eter va avea loc în această seară, în cadrul emisiunii Domestika cu Hefe, de pe Radio Guerrilla, începând cu ora 22:00. Piesele vor fi incluse de pe noul album COMA Orizont, ce se va lansa pe 26 noiembrie, în cadrul unui concert la Arenele Romane.

Orizont, mult-aşteptatul album COMA, va reuni deopotrivă piese deja cunoscute („Cel mai frumos loc de pe pamânt”, „Document”, „Chip”, „Vezi”, „Un semn„) şi cinci piese noi, pe care formaţia le descrie ca fiind o împletire între sensibilitate şi putere, între poetic şi masculin, poli prezenţi şi în logo-ul trupei, în mod simbolic, prin pana şi bâta care se întretaie.

“Este un album pe care și noi îl așteptăm de mult timp. Evenimentele din viața noastră au făcut să dureze atât de mult, dar ne bucurăm că imboldul pe care l-au dat oamenii din fața scenei din ultimii ani ne-a motivat să facem asta… este o poveste care continuă, merge mai departe. Povestea noastră de atâția ani cu bune și cu rele merge mai departe. Altfel văzut, orizontul este o linie de separație între înalt și adânc.” spune Dan Costea.

coma-album-orizont

Orizont va spune povestea COMA, va lega toate emoțiile din acești ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată.

Coperta albumului a fost creată de către SADDO, artist ilustrator şi muralist recunoscut atât pentru street art, zonă care l-a lansat, cât şi pentru colaborări cu galerii din Bucureşti, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Evenimentul de lansare a noului album COMA  Orizont va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, la Arenele Romane. DJ Grobby Anne, Unflicted, Tragic, RoadkillSoda, HVNDS & Diamonds Are Forever sunt cei pe care ii veţi putea vedea în deschiderea concertului COMA.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a albumului Orizont puteţi găsi pe pagina dedicată de Facebook. Bilete sunt disponibile în reţeaua IaBilet şi reţeaua EventBook.

COMA înseamnă:

Cătălin Chelemen – voce
Dan Costea – voce/ chitară
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu –  Chitară Bass
Răzvan Albu – Tobe
Matei Tibacu-Blendea – Chitară

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*