Coma – „Montagne Russe” (videoclip nou)

995 vizualizări

Bucureștenii de la COMA au lansat un videoclip nou pentru piesa „Dor”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Videoclipul animat al piesei „Montagne Russe” a fost realizat în cadrul atelierului intensiv de animație Animation Worksheep, ediția a 9-a, ce a avut loc între 1-22 septembrie la Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative – CINETic, înainte de a douăsprezecea ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est. Animation Worksheep este singurul atelier de film de animație din România, organizat de Asociația ESTENEST și powered by Anim’est.

Din echipa care a lucrat la videoclip sub îndrumarea trainerilor Dan Panaitescu și Mihai Păcurar fac parte: Aliona Ciobanu, Andrei Berculescu, Andrei Ebîncă, Cosmin Tița, Darie Calnegru, Ion Aramă, Laura Comănescu, Laurențiu Brătan, Luminița Dumitrache, Matei Monoranu, Radu Pop, Vlada Popa și Vlad Ilicevici. 

Coperta albumului a fost creată de către SADDO, artist ilustrator şi muralist recunoscut atât pentru street art, zonă care l-a lansat, cât şi pentru colaborări cu galerii din Bucureşti, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Piesa din videoclip este extrasă de pe cel mai recent material discografic al trupei, intitulat „Orizont”, ce a fost lansat în data de 26 noiembrie 2016, via Universal Music Romania, cu ocazia unui concert special susținut la Arenele Romane, în București.

“Este un album pe care și noi l-am așteptat de mult timp. Evenimentele din viața noastră au făcut să dureze atât de mult, dar ne bucurăm că imboldul pe care l-au dat oamenii din fața scenei din ultimii ani ne-a motivat să facem asta… este o poveste care continuă, merge mai departe. Povestea noastră de atâția ani cu bune și cu rele merge mai departe. Altfel văzut, orizontul este o linie de separație între înalt și adânc.” spune Dan Costea, chitaristul Coma.

Vă amintim că odată cu concertele de lansare de la București și Cluj-Napoca a albumului „Orizont”am prezentat în detaliu aceste evenimente în cronicile live (AICI și AICI), dar am realizat și un interviu cu Dan Costea, pe care îl puteți consulta AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*