Coma – „Dor” (videoclip nou)

815 vizualizări

Bucureștenii de la COMA au lansat un videoclip nou pentru piesa „Dor”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Piesa din videoclip este extrasă de pe cel mai recent material discografic al trupei, intitulat „Orizont”, ce a fost lansat în data de 26 noiembrie 2016, via Universal Music Romania, cu ocazia unui concert special susținut la Arenele Romane, în București. De asemenea, noul videoclip a fost regizat și editat de Dorin Marcu, Andrei Ungureanu și Andrei Aron (Resize Media).

“Este un album pe care și noi l-am așteptat de mult timp. Evenimentele din viața noastră au făcut să dureze atât de mult, dar ne bucurăm că imboldul pe care l-au dat oamenii din fața scenei din ultimii ani ne-a motivat să facem asta… este o poveste care continuă, merge mai departe. Povestea noastră de atâția ani cu bune și cu rele merge mai departe. Altfel văzut, orizontul este o linie de separație între înalt și adânc.” spune Dan Costea, chitaristul Coma.

Coperta albumului a fost creată de către SADDO, artist ilustrator şi muralist recunoscut atât pentru street art, zonă care l-a lansat, cât şi pentru colaborări cu galerii din Bucureşti, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Vă amintim că odată cu concertele de lansare de la București și Cluj-Napoca a albumului „Orizont” am prezentat în detaliu aceste evenimente în cronicile live (AICI și AICI), dar am realizat și un interviu cu Dan Costea, pe care îl puteți consulta AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*