Private Underground Support – editia secunda! – UPDATE

Al doilea concert din seria „PRIVATE UNDERGROUND SUPPORT” va avea loc pe data de 1 martie, in clubul Private Hell din Bucuresti. Dupa o prima editie foarte reusita in cadrul careia ati putut urmari THE EYES HAVE IT, RISING FEUD, 9.7 RICHTER si SOULRAGE, pentru acest eveniment am pregatit pana in acest moment 2 trupe: ERASE(Bucuresti) si CRIMENA (Craiova).
HEADLINERUL va fi anuntat in seara zilei de 28 februarie.
intrarea libera!
ERASE
Trupa „ERASE” s-a infiintat in noiembrie 2011 de catre Catalin Scanteie (voce si bas) si Valentin Stoica (chitara). La scurta vreme au fost cooptati Catalin Simion (chitara) si Doru Cinca (tobe). Este momentul cand se inregistreaza primele 3 piese ale demoului „There’s No One To Say Goodbye” la studioul „Pato”, material mixat de Balauru’ (Trooper), care are o scurta interventie in una din piese.
Din cauza ca avea mai multe proiecte, Doru pleaca dupa 2 luni, locul lui fiind luat de George Tudor (tobe) cu care formatia da primele concerte.
In aprilie 2012 in ERASE isi face aparitia Alex Ciontu (voce growl) care schimba din temelii soundul trupei, lucru apreciat de catre fani… si mai ales de catre presa de specialitate. In prezent Alex este sufletul trupei, asa zisul „one man show”, cel care face nota discordanta intre vocalii comuni si vocalii inascuti!
In noiembrie 2012, la aproape un an de la infiintare, Catalin Simion este inlocuit de catre Eugen Dumitru, un maestru al solourilor, un virtuoz al chitarei si un impatimit al „vitezei”. Datorita lui, formatia a renascut, piesele fiind modificate in bine, chitaristul punandu-si amprenta in cel mai original mod cu putinta.
In scurta istorie, formatia a dat peste 50 de concerte atat pe plan local cat si pe plan national. A castigat “Premiul Attic Studio” la Festivalul Posada Rock 2012, premiu oferit de Rares Totu, a cantat in deschidere la Iron Maidnem (cover band Iron Maiden din Ungaria), a cantat alaturi de nume mari ale rockului romanesc pe scene la fel de mari, experienta care si-a pus puternic amprenta pe soundul actual.
In prezent ERASE se afla in studio pentru inregistrarea primului album oficial, dupa demo-ul scos la inceputul lui 2012. Tineti aproape!
Management si impresariere: Catalin Scanteie, telefon 0725.43.36.43 / 0771.68.50.52, catalinozaurusrex@yahoo.com
CRIMENA
Trupa CRIMENA este o trupa destul de tanara, infiintata la mijlocul anului 2012, avand debulul pe data de 15 noiembrie 2012. Desi trupa este tanara, majoritatea membrilor formatiei au trecut muzical, nefiind straini scenei.
Stilul abordat este unul agresiv, alert cu influente melodice (groove/death melodic). Trupa are o prezenta scenica plina de energie, nesfiindu-se sa interactioneze in mod direct cu publicul.
In februarie trupa va intra in studio pentru a inregistra primul album si pana la sfarsitul lunii martie va lansa si primul videoclip.
https://soundcloud.com/crimena

Sursa: Comunicat Private Hell

UPDATE

Headlinerul editiei a 2-a a Private Underground Support va fi trupa romaneasca de metal originara din Petrosani Gothic!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*