Tatiana Shmailyuk (Jinjer) nu voia ca piesa „Pisces” să ajungă populară

Jinjer
Jinjer

Într-un interviu exclusiv cu Loudwire,formația ucrainiană Jinjer vorbește despre viața lor din Ucraina, popularitate și noul album „Macro”, lansat pe 25 octombrie 2019 via Napalm Records.

Datorită războiului cu Rusia, Jinjer au fost nevoiți să se mute de colo-colo în Ucraina pentru a menține trupa. Ce-i drept a funcționat, din moment ce muzica i-a ținut împreună, iar disperarea a fost motivația principală.

Nu prea sunt bani pentru refugiați cum eram noi, spune bassistul Eugene Abdukhanov. Am fost aruncați undeva departe de casele noastre și singura soluție de a câștiga ceva era muzica, deci am început să avem concerte constant. Asta ne-a ținut împreună – disperarea.

Deși în ultimii 2 ani Jinjer a devenit o trupă populară, având turnee alături de formații mari ca Arch Enemy, Cradle Of Filth, Soilwork și Amorphis, dar și datorită single-ului „Pisces”, ei nu se consideră chiar atât de populari și niciodată n-au intenționat să devină.

N-am vrut niciodată ca „Pisces” să fie o piesă populară. Se bate cap în cap cu ideea de a fi pește (zodie, eng. „pisces”; Tatiana e născută pe 15 martie, ceea ce înseamnă că e zodia pește). Nu suntem genul de oameni care sunt populari.

Sesiunea live pentru „Pisces„, publicată pe canalul de YouTube Napalm Records, a depășit în momentul actual 28 de milioane de vizualizări și 324 de mii de like-uri, iar pe Spotify este cea mai populară piesă a formației cu mai mult de 6,6 milioane de ascultări.

Legat de „Macro”, toată trupa e mulțumită de album 100% și nu există nimic ce nu le place, fiind o primă dată pentru ei. De fiecare dată a fost un compromis, dar acum e 100% satisfacție.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*