Robin and the Backstabbers, byron si Kumm pe 12 iunie la Arenele Romane in prima seara de Street Delivery Nights by SONOR

Vineri, 12 iunie, incepand cu ora 22:00, la Arenele Romane din Bucuresti (str. Cutitul de Argint nr. 26) va avea loc prima seara de Street Delivery Nights by SONOR, in cadrul careia vor concerta trupele Kumm, byron si Robin and the Backstabbers. Abonamentele se gasesc in retelele www.myticket.ro si www.iabilet.ro iar bilete pe zile vor fi disponibile la intrare. Si da, asteptati-va la surprize!

***
De la infiintarea lor in 1997, stilul abordat de Kumm a variat de la progressive rock (perioada de inceput) spre alternativ, adoptand mai recent influente brit popsi indie rock. Cel mai recent album de studio, „A Mysterious Place Called Somewhere”, a fost lansat in februarie 2014 – trupa continuand sa exploreze si sa testeze limitele genurilor muzicale.

Kumm – One In a Million (official video)
https://youtu.be/Hg5cSjlc7Cc

byron canta un fel de rock, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 5 albume de studio si doua DVD-uri live. Au filmat un concert in Salina Turda la 100 de metri adancime, au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania iar in decembrie trecut au filmat un concert cu o fanfara militara si un cor de elevi. Acum se pregatesc intens de inregistrarile unui nou album de studio.

byron – Road Trip (official video)
https://youtu.be/fKEXYFEYsGU

Robin and the Backstabbers tocmai au lansat cel de-al doilea album de studio, mult-anticipatul Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk, iar primirea de care s-a bucurat a fost cel putin spectaculoasa. Dupa un scurt turneu prin tara, trupa concerteaza din nou la Bucuresti avand in program atat cele mai noi piese, cat si vechi iubiri de pe Stalingrad. De neratat!

Robin and the Backstabbers – Muzica in cantece (official video)
https://youtu.be/zc6MuouP2t0

Haideti asadar vineri, 12 iunie, incepand cu ora 22:00 la Arenele Romane din Bucuresti pentru a vedea pe aceeasi scena trei dintre cele mai importante trupe de pe scena alternativa de la noi: Kumm, byron si Robin and the Backstabbers in cadrul Street Delivery Nights by SONOR!

Accesul la eveniment nu este permis persoanelor sub 18 ani.

http://fb.com/KUMMband
www.byronmusic.ro
www.arhanghel.sk
http://fb.com/roSonor

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*