Negura Bunget canta in Sibiu!

502 vizualizări
Negura Bunget canta la Sibiu pe 21 martie in cadrul turneului de lansare al noului album, „Tau”.

Cea mai titrata trupa romaneasca din toate timpurile, Negura Bunget, va canta sambata, 21 martie, in Bohemian Flow din Sibiu.

Negura Bunget a finalizat inregistrarile, mixajul si masteringul noului album TAU la sfarsitul lunii septembrie 2014. Ca prima parte a unei trilogii muzicale si vizuale legate de Transilvania, TAU e concentrat pe partea naturala, explorand locuri spectaculoase, precum si legendele, miturile si traditiile acestora, deschizand o fereasta catre trecutul unor locuri legendare. Albumul va fi lansat la inceputul anului 2015 de casa de discuri germana Prophecy Production. Deja sunt in lucru cateva editii limitate spectaculoase. Pana atunci vor mai fi insa o multime de surprize.

De curand, Negura Bungert a realizat cu sprijinul casei de discuri o auditie in premiera a noului album, la care au participat cativa jurnalisti de la cele mai importante reviste de profil din lume: Metal Hammer Anglia, Rock Hard Germania, Rock Hard Franta, Terrorizer Anglia, Legacy Germania. Pe langa prezentarea albumului, care a avut loc in studioul Negura MUSIC, acestia au mers altaturi de formatie si intr-o calatorie incateva din tarimurile care au fost sursa de inspiratie a abumului.

In 2015, Negura Bunget va porni la drum in cadrul unui amplu turneu European si va ajunge pana in America de Nord iar vara intr-un turneu de festivaluri.

Negura Bunget inseamna:
Gabriel Mafa / Negru – tobe / percutii / tambal / xilofon / tulnic
Tibor Kati – voce / chitara / keyboards
Adrian Neagoe / Oq – chitara / voce / keyboards
Petrică Ionuţescu – fluier / tulnic / trompeta / instrumente traditionale
Ovidiu Corodan – bas
Matei Ionuţescu – fluier / tulnic / instrumente traditionale
Vartan Garabedian – percutii / voce

Invitate alaturi de timisoreni, sunt trupele Grimegod (emotional metal – Romania) si Northern Plague (black metal – Polonia).

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*